![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Au fost foarte multe postari f. bune, dar din cele recente mi-a placut cel mai mult postarea laureistifter - conferintele Maicei Siluana Vlad:
O conferință excepțională susținută de către maica Siluana - http://www.crestinortodox.ro/conferi...odern-718
|
|||
|
|||
![]()
Imi amintesc de o istorioara despre prieteni care traiau intr-o armonie desavarsita. Diavolul, care pizmuia buna intelegere dintre ei le-a dat gandul sa se intreaca intre ei. N-a trecut mult si s-au certat.
Concursurile de orice tip au ceva care poate fi usor speculat de catre diavol, caci ne arunca in mandrie. Sa ne ajute Dumnezeu sa fim placuti in fata Lui si ne este suficient. Parintele-pustnic Proclu din judetul Neamt ne indeamna sa ne consideram mereu ultimii. Vine Postul Mare si ne protejam mai usor de ispite daca vom gandi astfel. Doamne ajuta. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Doamne ajută!
"Duh este Dumnezeu și unde este Duhul Domnului, acolo este libertate." (II Cor3, 17) "Pentru Tine trăiesc, vorbesc și cânt!" (Sf. Grigorie Teologul) "Dați-mi-L pe Hristos și aruncați-mă în iad!" "Acesta este unul dintre motivele pentru care eu cred în creștinism: e o religie pe care n-ai fi putut-o născoci." (C. S. Lewis) Câteva gânduri scrise de mine: http://www.ortodoxiatinerilor.ro/iis...-duhovniceasca |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cum poate cineva sa isi stearga propria lui postare ? | mbarboi | Reguli generale de utilizare a forumului | 11 | 13.02.2013 18:30:35 |
buna | costan bianca | Umanitare | 21 | 10.12.2010 16:27:25 |
Buna | Liliane | Generalitati | 22 | 31.08.2010 18:56:23 |
Buna | llaurentiu | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 14.10.2008 22:09:55 |
POSTARE | agapius | Generalitati | 0 | 21.09.2007 19:48:02 |
|