![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
O seara buna , prietene ! ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Eu ma gandesc cati dintre noi o sa mergem sa ne impartasim cu Hristos la inceputul postului....eu banuiesc ca nu fiindca nici ultima oara nu am primit dezlegare...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu asa am facut, de cate ori am gasit de cuviinta sa va critic sau sa va reprosez ceva. Am dus singur, exprimindu-mi propriile opinii, disputele cu dumneavoastra. Faceti macar cat mine, acesta multinsultatul si scuipatul dumneavoastra. Ca de nu faceti nici macar cat mine, atunci vedeti bine, vi se intoarce scuipatul in ochi, ca bumerangul. |
|
||||
|
||||
![]()
Cu adevărat, un dialog fraternal și filocalic!
|
||||
|
||||
![]() Citat:
N-ai trecut testul prietene ( nici de asta data ) Va dorim o seara linistita ! ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Pacat ca doi oameni mari se cearta ca niste copii de gradinita. Nu cred ca e cazul sa ne impartim in tabere... si tacerea este un raspuns!
|
|
||||
|
||||
![]()
" Absentam laedit , qui cum ebrio litigat "
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
O alta parere, care vine de la Par. Arsenie Papacioc „Prea multă vorbă despre rugăciunea inimii – Rostește-o tainic și taci. Asta e tot! Pentru ce trebuie să aștepți indicații? N-ai simțit nici până acum că tu ești omul lui Hristos”?
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Faurit intru primenirea forumului | glykys | Generalitati | 92 | 26.02.2013 10:29:00 |
Viteza forumului | sophia | Reguli generale de utilizare a forumului | 4 | 02.08.2012 14:03:02 |
Reguli de folosire a forumului. | admin | Reguli generale de utilizare a forumului | 1 | 14.01.2011 18:08:27 |
O intrebare pentru teologi sau pentru cei care cunosc | Delirul | Generalitati | 7 | 21.02.2010 19:51:02 |
Media de varsta a utilizatorilor forumului | Hector | Generalitati | 4 | 02.05.2009 11:31:23 |
|