![]() |
![]() |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Bisericile erau deschise si in timpul lui Ceausesc si nu erau goale. De ce unii au putut si altii nu? Pentru ca isi pierdeau pozitia sociala, privilegii pe linie de partid? Si acum nu tot evolutionismul se preda? Nu se urla propaganda "materialist-stiintifica" pe toate canalele, nu se ataca Biserica din toate unghiurile? Nu cred ca a fost nimeni arestat pentru "gandit", ca din cate stiu masina de citit gandurile nu s-a inventat inca. De vanatoarea de comunisti de la Americani ai auzit? De pedepsele pentru cei care neaga holocaustul, din aceste vremuri luminate, ai auzit? Unde este gandirea libera? De povestea cu "Statul laic" ai auzit? Intr-o tara in care peste 90% din oameni se declara religiosi, statul este "laic" si face politica ateista. Supraveghere, control, informatori, santajul politic - toate astea se practica si acum. E vorba pur si simplu de un regim politic nu de "adeziune" la un program ideologic. Ca de la comunismul practicat pe ici si pe colo, la cel "ideologic", este o cale lunga. Asa cum nici peste 40 ani nu o sa mai fie economia Romaniei la nivelul la care era acum 20. La fel si cu justitia, invatamantul, natalitatea, educatia, bunul simt, etc. Vezi undeva progres semnificativ? Eu vad mai mult regres. Semnificativ. Last edited by AlinB; 15.02.2012 at 20:11:05. |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| O lume fara Dumnezeu si fara suflet | alicette | Intrebari utilizatori | 1 | 02.04.2011 00:38:40 |
| romania,tara fara fara reactie | iulyaan | Generalitati | 78 | 24.01.2011 11:02:13 |
| Icoane inedite - Icoane bizantine cu psalti | Lujootm | Intrebari utilizatori | 0 | 23.11.2010 20:11:55 |
| presedinte,guvern=masoni | mita100 | Generalitati | 12 | 03.12.2009 21:17:10 |
|
|