![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Exista masuri si masuri in rugaciunea pentru aproapele. Chiar si un scurt "Doamne miluieste!", dar rostit din suflet, este de preferat unei atitudini nepasatoare. Acesta poate fi insa inceputul. O culme a rugaciunii pentru aproapele, cred ca este aceea in care ai puterea si dragostea de a cere, fara fatarnicie, ca povara aproapelui sa treaca asupra ta, cu voia Domnului. Cu siguranta, exista insa culmi si mai inalte.
Dar cel mai important este a ne ruga Domnului de la propria noastra masura, nu de la unele inchipuite, peste statura noastra reala. A ne ruga cu "dragoste, smerenie si jertfa de sine", ca sa amintesc un cuvant minunat al unui coleg de forum. |
|
|
|||
|
|||
|
Eu nu cred ca e bine ca sa ceri ca povara aproapelui sa treaca la tine, caci poti cadea sub poveri.
Poti invata aproapele sa ceara inlocuirea pedepsei de boala sau necazuri cu facutul faptelor bunere si sa fie mantuiti si sa fie ajutat sa termine faptele bune astfel sa fie spalate pacatele si sa se roage sa fie ajutati sa faca suficiente fapte bune sa aiva ce le trebuie in viata viitoa. Binele poate spala pacatele. Daca ceri, cere iertarea si anularea incercarii. Last edited by spre_rasarit; 14.02.2012 at 11:57:50. |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Sa nu-l ispitim pe aproapele nostru | Florin-Ionut | Morala Crestina | 21 | 02.09.2012 17:21:38 |
| Rugaciune pentru aproapele | costel | Generalitati | 0 | 09.08.2012 22:10:07 |
| Va rog, sa ne rugam pentru Toader | mara2008 | Umanitare | 12 | 20.10.2011 19:36:18 |
| Sa ne rugam pentru Catherine | t_a_pirvu | Umanitare | 11 | 31.03.2010 15:08:08 |
| Aproapele nostru invizibil | elizabeta | Generalitati | 35 | 17.11.2009 17:45:38 |
|
|