![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Foarte frumoasa propunere! Strasnica idee, felicitari!
Situatia descrisa acolo nu imi pare din cele mai fericite, insa cred ca e posibila orice continuare, depinzind de fortele principale ale vietii omenesti: oamenii care suntem, oamenii intre care traim, diavolul si Dumnezeu. Daca acesti oameni il castiga pe Dumnezeu, finalul va fi mai mult decat cu happy-end...:) O sa incerc si eu o varianta ipotetica, imediat ce gasesc putin timp. Va multumesc, buna idee ati avut! |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Din pacate, Dumnezeu nu trazneste pe nimeni in moalele capului ca sa-i arate ca e acolo, si trebuie sa creada in El si sa-L asculte. Chiar daca avem biserica si scripturile, unii parca nu inteleg ca ele sunt puse acolo de Dumnezeu ca sa fie ascultate si urmate. |
|
|
|||
|
|||
|
problema e ca nu putem judeca pe oamenii la fel
e ca si cum ai cere unui porc sa zboare ca si un vultur deci exista diferenta de caracter ,perceptie-simtire si de incercari . |
|
|
|||
|
|||
|
El am gandeam sa faca studii de diacon de exemplu pe termen lung.
Pe termen scurt sa ia orice job si apoi muncind va capata experienta si va avansa sau isi va gasi ceva mai bun. Avand un loc de munca e mai usor sa gasesti alt loc de munca. |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| O mica poveste | adimirea | Generalitati | 3 | 11.11.2009 01:09:54 |
| o poveste infricosata | a1ynsudyty | Intamplari adevarate | 0 | 01.11.2008 22:29:48 |
| Poveste din Rai | silverstar | Generalitati | 6 | 22.01.2007 22:14:26 |
| Poveste de Craciun | silverstar | Generalitati | 1 | 19.12.2006 19:08:10 |
|
|