![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mai de preferat ar fi sa-l influentati dumneavoastra cu un stil rafinat decat sa va lasati molipsit de badaranie. Last edited by penticostalul; 12.02.2012 at 22:56:11. |
|
||||
|
||||
![]()
Dv vorbiți de bădărănie ? Medice, cura te ipsum !
|
|||
|
|||
![]()
Stiu ca sunteti medic.
Trageti totusi semnul intrebarii ceva mai aproape de ultimul cuvant. Puteti face la fel si cu semnul exclamarii: apropiati-l mult, puteti chiar sa-l lipiti de cuvant. Si apoi indepartati-va de profet. Departati-va mult. Si repede. Sa nu ajungeti vreun doctor-profet. |
|
|||
|
|||
![]()
domnule penticostal, dar eu nu atrag pe nimeni la nimic nu am religie, nu am cult, sunt un simplu profesor la pensie care expun ceea ce am constatat in cultul dumitale, daca cuvintele par prea dure, ei bine, altele nu am, vocabularul meu e destul de sarac...am fost profesor de geografie, nu de limba romana...:) acum de ce recomandati domnului Dragomir sa fuga de mine? dar lasati-l ca e om in toata firea, gandeste dumnealui si singur nu trebuie sa-l dadaciti dvs, sau asta e deformatie profesionala? faceti si dvs o selectie, unii (fratii dvs fara cultura generala) trebuie dadaciti, ca altfel nu se descurca, insa altii nu au nevoie!
Last edited by Profetul de carton; 13.02.2012 at 09:25:49. |
|
|||
|
|||
![]()
acum, sa ne intoarcem la subiectul topicului,(domnul penticostal a bruiat discutia cu amenintarile dumnealui pline de rautate), cum vi se pare, in cazul unui sumar examen psihiatric, acea persoana care crede ca primeste Duhul sfant prin caderea pe spate, cand doi "catchers" stau sa-l prinda sa nu-si sparga capul? cazand pe podea, ei sunt inconstienti, stau lesinati de la cateva minute la cateva ore, ii acopera cu lintolii ca pe cadavre, mai ales femeile, sa nu li se vada partile rusinoase? (din discutiile cu un medic, bun prieten de-al meu, am constatat ca un cadru medical ar considera ca aceste persoane au un deranjament psihic.)
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Miscarea Legionara | anonim97 | Generalitati | 366 | 26.08.2013 13:58:23 |
Miscarea Sfantului Graal | alexandra28again | Generalitati | 4 | 16.07.2008 19:40:13 |
|