![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Daca am promis trebuie sa ma tin de cuvant. Chiar nu conteaza cine organizeaza miscarea, conteaza scopul. Ar fi bine sa o mediatizam noi si sa ne prezentam cat mai multi. Asta nu inseamna ca trebuie sa fim naivi. Nu se va schimba nimic. Dar trebuie sa luam atitudine. Avotul nu va fi interzis, dar daca cineva se va razgandi si se va mai naste un copil tot e o realizare. Normal ca nu se mediatizeaza. Nu ies bani, nici putere din astfel de proteste. Si daca ar iesi 50000 de mii de oameni nu ar fi atat de mediatizata cum e mediatizat un protest la care ies 200.
|
||||
|
||||
![]()
Ce articol se incalca? Ia frumos o carte de drept penal,da la capitolul "Omucideri" parca si vei gasi acolo toate detaliile dpdv legal. E interzis prin lege avortul daca sarcina nu a depasit 14 saptamani,precum si in alte conditii.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ma cam enervez cand cineva da raspunsuri doar de dragul de a arata ca e destept. Nu face asta cu mine. Am zis eu ca e ilegal? Am spus doar ca se incalca dreptul la viata. Atat timp cat fiinta respectiva este vie, si nimeni nu contesta ca este vie, si atat timp cat este un om, nu complet dezvoltat dar totusi un om, si este ucis prin avort, se incalca dreptul la viata.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Barack Obama , a intors spatele lui Dumnezeu ! | cristiboss56 | Generalitati | 34 | 29.11.2011 19:28:48 |
Obama cere ajutor lumii!!! | andreicozia | Teologie si Stiinta | 1 | 09.05.2010 20:47:32 |
Obama premiul Nobel pentru pace | luchian | Generalitati | 36 | 16.10.2009 00:51:20 |
Obama acopera icoanele pentru un discurs oficial | patinina34 | Stiri, actualitati, anunturi | 40 | 23.04.2009 11:43:41 |
Barack Obama-ce ne asteapta? | alexandra28again | Generalitati | 44 | 27.01.2009 07:11:13 |
|