Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 11.02.2012, 15:53:11
ucenic ucenic is offline
Banned

Data înregistrării: 07.05.2010
Locație: Ploiesti
Religia: Alta confesiune
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru ucenic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Profetul de carton Vezi mesajul
"Vindecarile fizice" - "promisiuni" prin care gruparile carismatice atrag adepti

carismaticii, dimpotriva, „cer“ si „pretind“ o asemenea vindecare.
Ma rau decat atat, am auzit urmatoarea expresie: "In Numele lui Iisus, proclam biruinta peste..."; "In seara aceasta proclamam vindecare in locul de fata."

Cum spuneam. Diavolul face tot ceea ce poate ca relatia ta cu Dumnezeu sa fie "cum ti-o zugravesti tu", nu cum o cere Dumnezeu: cu frica si cutremur!
Vechi 11.02.2012, 15:58:52
Profetul de carton Profetul de carton is offline
Banned

Data înregistrării: 13.12.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ucenic Vezi mesajul
Ma rau decat atat, am auzit urmatoarea expresie: "In Numele lui Iisus, proclam biruinta peste..."; "In seara aceasta proclamam vindecare in locul de fata."

Cum spuneam. Diavolul face tot ceea ce poate ca relatia ta cu Dumnezeu sa fie "cum ti-o zugravesti tu", nu cum o cere Dumnezeu: cu frica si cutremur!
Asa este, insa constatarea mea este ca multi penticostali au inceput sa imprumute astfel de atitudini, de genul: sa "lupte" contra duhurilor teritoriale (cunosc cazuri cand s-au dus in 4 colturi ale unui oras pentru a proclama eliberarea orasului de duhuri necurate!!!)
Vechi 12.02.2012, 08:16:54
Banned

Implicit

Avand in vedere banditismul si "furaciunea" pe fatza din bisericile penticostalo/carismatice, iata cu ce masina se plimba episcopul lor, masina in valoare de 50.000 euro!!!

masina din stanga este a presedintelui penticostal

adica daca fiecare penticostal este dator sa achite:
- taxa de cult (cat o mica pensie);
- zeciuiala lunara;
- cand trece "fratele" cu cosuletul, de mai multe ori pe "intrunire" (colecte);
- daruri de bunavoie, cand se anunta ca ceva/cineva trebuie finantat
-----------------------------------------------------------------------------------
bineinteles ca presedintele lor are posibilitatea sa conduca o masina superluxoasa si are si bani de benzina, el nefacand nimic pentru toate acestea.
Vechi 12.02.2012, 09:23:51
Banned

Implicit

Iata cum carismaticii isi bat joc bagatelizand rugaciunea pentru vindecare, in acest filmulet se prezinta "vindecari la minut" in favoarea unor persoane care vorbesc golaneste ("sheat"), unul fumeaza. Bineinteles ca sunt minciuni regizate, insa astfel de chestii atrag pe cei creduli. In loc sa aduca slava lui Dumnezeu cu umilinta, vedeti cum "lucratorul" intreaba smechereste: "isn't that cool".

http://www.youtube.com/watch?feature...&v=E62EgXvqfrc

Ceva in genul asta fac si penticostalii, urla, zbiara, se dau cu capul de toti peretii, dar in realitate nu se intampla nimic. Ei zic ca au loc vindecari, si asta atrage pe cei necajiti, dar in realitate nu se intampla nimic. E o industrie de facut bani, prin prostirea celor naivi.
Vechi 12.02.2012, 10:07:17
Banned

Implicit

Filmuletul de mai sus, acela cu vindecarile "instant", l-am luat de pe blogul unei doamne din Arad, o carismatica. Intrebata fiind de catre un comentator daca si dumneaei poate face astfel de vindecari, la minut, pe strada, doamna aceasta carismatica a raspuns nonsalant "da". :)))))))))))))

Vechi 12.02.2012, 13:41:45
Mihnea Dragomir's Avatar
Mihnea Dragomir Mihnea Dragomir is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.02.2010
Locație: Ținuturile Loirei, Franța
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Profetul de carton Vezi mesajul
Filmuletul de mai sus, acela cu vindecarile "instant", l-am luat de pe blogul unei doamne din Arad, o carismatica.
Arad ? Ce se mai aude acolo cu adepții "doamnei Desanca", sau mai pe scurt, "Doamna" ? Acea aiureală penticostaloidă cu pretenții de a fi ortodoxă mai există pe acolo ? Se mai întrunesc, eventual invocând-o pe "Doamna" ?

www.catehism.com
http://regnabit.wordpress.com
Vechi 12.02.2012, 13:48:10
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir Vezi mesajul
Arad ? Ce se mai aude acolo cu adepții "doamnei Desanca", sau mai pe scurt, "Doamna" ? Acea aiureală penticostaloidă cu pretenții de a fi ortodoxă mai există pe acolo ? Se mai întrunesc, eventual invocând-o pe "Doamna" ?
Cunosc pe cineva care a fost acolo, Desanca i-a spus ca daca nu va continua sa participe la intrunirile de acolo, se va imbolnavi de rinichi ---> lucru care evident, nu s-a intamplat.

Vreau sa remarc faptul ca penticostalii atrag oameni mistici, inclinati catre superstitii, ceva care frizeaza vrajitoria sau este magie imbracata in haine crestine, as dori sa mentionez aici practica de a suna diversi "prooroci" la telefon pentru a solicita descoperiri sau predictii, si profetii lor penticostali se conformeaza, le fac acele previziuni solicitate, de multe ori contra unor daruri sau atentii.
Vechi 12.02.2012, 20:25:28
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir Vezi mesajul
Cu putin timp inainte de a deveni credincios am auzit de Desanca, de la o doamna ce o propovaduia, am citit o carte si parca am ascultat o caseta. Chiar daca eram interesat de paranormal pe vremea aceea, mi s-a parut ciudata cartea pentru ca ii tot afurisea si blestema pe cei ce nu o acceptau. Nu prea cred ca are legatura cu penticostalii, mai mult cu paranormalul si new-age (nu spun ca penticostalii nu ar avea si ei legatura cu acestea din urma).
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Miscarea Legionara anonim97 Generalitati 366 26.08.2013 13:58:23
Miscarea Sfantului Graal alexandra28again Generalitati 4 16.07.2008 19:40:13