![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Scriptura iti ofera, pe tava, 10 trasaturi ale fiarei, iar noi ne legam doar de un numar si gata ... dam drumul la imaginatia noastra. Cum sa numesc asta? Nu seamana a desconsiderare a Sfintei Scripturi (Cuvantul lui Dumnezeu)? |
|
|||
|
|||
![]()
Daca, intre timp, ai fi citit macar Daniel cap. 2, cap.7 si Apocalipsa cap. 13 (in intregime) nu ai fi insistat pe afirmatia gresita pe care ai facuto. Si, daca nu ma insel, la acea afirmatie (cum ca fiara apare la abia la sfarsit) ai primit raspuns de la osutafaraunu.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Va permiteti multe arogante, domnule Grasu77! Biblia imi ofera trasaturile fiarei, nu nominalizeaza fiara! Biblia e indicativa, nu explicativa. Va las pe voi, adventistii, sa aruncati cu noroi in Papa, BC si in cine mai vreti, asa cum a facut "profetul" vostru, comportandu-se ca o "fiara" dezlantuita impotriva altor biserici, chiar si a adventistilor. Pentru mine institutia papala NU este fiara, nu doresc sa o privesc ca pe o fiara. Asta nu inseamna ca nu-i percep greselile-promovarea romano-catolicismului ideologizat si institutional si altele, ci stiu ca raul nu este de neinvins de catre BC in calitate de infaptuitor a lui, deci nu poate fi fiara. Daca Dumnezeu ar fi dorit ca noi sa stim numele Fiarei, ni l-ar fi revelat in mod explicit, daca n-a facut-o, inseamna ca are un motiv intemeiat, deci nu ma pierd eu in calcule si demonstratii pentru a acuza pe altii. Ati fi putut citi mai atent ce am scris, doar era o gluma, legata de acea demonstratie cu numele profetesei, nu sa-mi veniti cu lectii. Last edited by ioanna; 08.02.2012 at 20:58:19. |
|
|||
|
|||
![]()
Corect ce spuneți, dar sunt nevoit să vă reamintesc că acțiunile Fiarei din Apocalipsa (conexate și cu cele câteva amănunte din Daniel) nu se referă doar la timpul sfârșitului. Proveniența ei, rolul conducător pe o perioadă strict determinată de profeția Apocalipsei, apoi temporara ei "rană de moarte" și revenirea pe scena lumii sunt profeții deja împlinite cu exactitate. Această acuratețe ne determină să credem că și profețiile referitoare la viitor se vor împlini la fel de corect. Desigur, nu putem să ne aventurăm în speculații cu privire la momentul exact (acest lucru nici nu este profetizat) când vor avea loc următoarele ei acțiuni, cu privire la modalitatea de implementare a semnului ei și cu privire la data la care va fi aruncată în iazul de foc (aceasta va fi determinată de data revenirii lui Hristos); dar identificarea ei este deja făcută pe baza caracteristicilor și acțiunilor ei. Mă mir că n-am fost încă chestionați cu privire la aceste caracteristici ce sunt mult mai evidente decât "numărul numelui ei".
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
O zi buna va doresc. |
|
|||
|
|||
![]()
orice explicatie cu privire la tainele din Apocalipsa si nu numai, trebuie sa vina prin Duhul Sfant, ori ma indoiesc ca adventistii au Duhul Sfant...spun asta pentru ca in aceasta biserica nu gasim manifestarile Duhului Sfant asa cum apar descrise de Pavel la 1 Corinteni cap.12....inteleg ca adventistii considera ca Ellen White a fost o profetesa...dar astazi unde sunt profetii in aceasta biserica?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Probabil adventiștii din ziua de azi sunt prea răi și de aceea nu se mai manifestă darul proorociei printre ei. Și în istoria VT a existat o perioadă de câteva sute de ani în care nu s-a mai manifestat darul profeției. Ori poate, pur și simplu încă nu este nevoie de o lumină nouă în ce privește proorocia. Oh, dac-am trăi măcar lumina primită până acum! |
|
|||
|
|||
![]()
Chiar atat de rai sa fie incat sa nu aiba nici macar un singur profet?
|
|
|||
|
|||
![]()
Păi au deja unul.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
de ce "666" numarul fiarei si nu alt numar? | ana ana | Intrebari utilizatori | 74 | 23.03.2016 14:22:43 |
Numarul favorit | Mihailescu-Marin Daniel | Generalitati | 2 | 20.11.2010 08:19:30 |
Despre semnul fiarei | Lory10 | Biserici Protestante | 82 | 23.03.2010 20:43:42 |
Despre semnul fiarei | Lory10 | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 77 | 18.03.2010 13:53:02 |
de unde vine numarul fiarei? | primus | Generalitati | 39 | 29.01.2009 00:36:26 |
|