Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 07.02.2012, 15:21:46
TunsDiana
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de guardian knight Vezi mesajul
Cred ca domnul Presedinte,a facut dinnou o alegere foarte buna in parsoana domnului profesor Ungureanu !

Urmarindu-l sporadic, in timp, ca pe un personaj promitator al intelectualitatii romanesti, cred ca dl. Ungureanu,are steif-ul unui politician complet si de inalt nivel !
Inalt nivel, nu numai intelectual ci si ca deprinderi manageriale, dovedite pe deplin in marile functii de raspundere (fost ministru de externe , si fost sef al serviciului de informatii externe ) pe care le-a avut !

Cred ca vine in intampinarea acestei grele functii, oarecum odihnit, cu un suflu mai putenic si mai tineresc,si cu destula experienta acumulata, ramene de vazut ce rezultate va da...
Nu inteleg, daca imi poate explica cineva iubirea ardelenilor pentru PDL, Basescu si Boc. De unde aceasta tendinta?
Vechi 07.02.2012, 20:32:55
Adriana Cluj
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de TunsDiana Vezi mesajul
Nu inteleg, daca imi poate explica cineva iubirea ardelenilor pentru PDL, Basescu si Boc. De unde aceasta tendinta?
Nu aprob. Nu generaliza...
Fiecare ardelean cu mintea lui...ca, de altfel, fiecare roman
Vechi 08.02.2012, 09:58:22
TunsDiana
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Adriana Cluj Vezi mesajul
Nu aprob. Nu generaliza...
Fiecare ardelean cu mintea lui...ca, de altfel, fiecare roman
De acord, imi cer scuze celor pe care i-am ofensat generalizand, ma intrebam doar de ce unii ardeleni sau mai bine zis atat de multi ardeleni au votat, au sustinut pe Basescu si din Arad au plecat inclusiv in conducerea portocalie. Oare care sa fie explicatia pentru aceasta tendinta?
Vechi 08.02.2012, 14:20:01
Adriana Cluj
Guest

Implicit

Citat:
ma intrebam doar de ce unii ardeleni sau mai bine zis atat de multi ardeleni au votat, au sustinut pe Basescu si din Arad au plecat inclusiv in conducerea portocalie. Oare care sa fie explicatia pentru aceasta tendinta?
Nu stiu, habar n-am... poate pentru ca au absentat foarte multi? si li s-a "manarit" votul? Am auzit unele ca asta, dar nu doar in Vest ci chiar si in capitala.
Eu am gresit o data, la fiecare (dupa nici sase luni mi-am dat seama ce-am ales!!!) a doua oara, ba (daca repeti o greseala se cheama ca esti....?)
Normal ar fi ca fiecare sa-si foloseasca votul, indiferent de optiune (daca nu are nici o optiune, poate sa si-l anuleze singur!) si atunci nu se vor mai intampla atatea nereguli.
Vechi 08.02.2012, 15:15:50
ioanna's Avatar
ioanna ioanna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.07.2011
Locație: Cluj-Napoca
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
De acord, imi cer scuze celor pe care i-am ofensat generalizand, ma intrebam doar de ce unii ardeleni sau mai bine zis atat de multi ardeleni au votat, au sustinut pe Basescu si din Arad au plecat inclusiv in conducerea portocalie. Oare care sa fie explicatia pentru aceasta tendinta?
N-au avut o alternativa mai buna in acel moment, una care sa le inspire incredere. Votul clujenilor s-a indreptat spre:
P.U.N.R in 1992, C.D.R si P.U.N.R in 1996, U.D.M.R si P.R.M in 2000, D.A (P.N.L + P.D) in 2004 si P.D.L in 2008. Le-am experimentat aprox. pe toate, iar cu timpul tot mai putina lume a mers la vot. Formele FSN-ului (fsn,fdsn,pdsr si psd) n-au prins niciodata aici. Poate le va veni si lor randul sa fie votati in 2012 sau nu :)

Last edited by ioanna; 08.02.2012 at 15:27:51.
Vechi 08.02.2012, 15:31:46
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Implicit

Vezi că ai o contradicție în cele scrise, deoarece pdl (și-n trecut pd) este varianta securistă a fsn-ului.
Vechi 08.02.2012, 15:34:28
ioanna's Avatar
ioanna ioanna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.07.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
Vezi că ai o contradicție în cele scrise, deoarece pdl (și-n trecut pd) este varianta securistă a fsn-ului.
Scuzati, am vrut sa spun formele neo-comuniste n-au prins radacina. Observatia d-voastra e insa buna, ei sunt neo-securisti.
Vechi 08.02.2012, 16:38:10
guardian knight's Avatar
guardian knight guardian knight is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.02.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
cred...ca varianta securista...pe forumul acesta ,esti chiar ...dumneata !

(a fost o gluma, sper ca nu te superi !!!)
Vechi 08.02.2012, 16:50:56
guardian knight's Avatar
guardian knight guardian knight is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.02.2011
Implicit Daca...

Chiar nu aveti, toti cei anti-Basescu,asa un minim sentiment de echilibru, onestitate si dreptate ,pentru a aprecia just si obiectiv lucrurile ?!
Am repetat prea mult si eu si altii, ca sa ma mai obosesc sa reiau,ca sa va fac sa intelegeti cateva axiome de baza :

1). mafia vechilor securisti matamorfozati peste noapte in mari afaceristi capitalisti,s-a bazat ca structura pe fudatiile de beton armat ale FSN-PSD,ai acum USL !
Ei au furat din greu acesta tara timp de aproape 20 de ani, infiltrati in mai toate partidele, inclusiv PNL (antonescu fiind un cunoscut turnator al securitatii, pus in pnl ca sa-l destructureze si apropie de psd !) !
2). singurul care a condamnat public, si politic, in parlament comunismul a fost acest hulit Basescu ! el a deschis si arhivlele sri...etc...si a infintat ANI !
El, a incercat de bine de rau, sa lupte cu coruptia (nu ca Nastase care umbla cu tot partidu pe la tribunal sa-i scape pe coruptii psd !) arestandu-si prima data proprii membri de partid (vezi cazul apostu de la cluj !).

pe scurt ,omu asta numai bine s-a straduit sa faca cat a putut !
iar acuma cand, din cauza crizei nemaintalnite, mondiale,a fost silit sa ia niste masuri de austeritate ( pt ca tara nu mai avea bani sa plateasca salariile si pensiile !) toti i-ati in cap, si sunteti gata sa sariti in poala lu nea ilici iliescu !

sa aveti parte de ei ,dragilor, de USL, PANA la adanci batraneti !
Numa ca astia asa o sa va fure de o sa va lase si fara hainele de pa voi ! si asta- n cea mai mare liniste !
sa vedeti atuncea presa libera !

sa aveti parte de ei ! sa va traiasca !

Last edited by guardian knight; 08.02.2012 at 16:54:03.
Vechi 08.02.2012, 15:34:01
maria40's Avatar
maria40 maria40 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.11.2010
Locație: Arad
Implicit

Citat:
Pai s-au dus multi dintre sustinatorii portocaliilor la vot !Adevarul este ca cel putin in Arad s-au facut multe investitii si atunci populatia i-a judecat dupa ce-a vazut ca s-a facut. Problema este ca multi incapabili si neprofesionisti s-au inscris in partide tocmai pentru a se putea ridica cumva deoarece prin fortele proprii nu aveau cum. Ciudatii astia din Arad care au fost ministrii sunt un exemplu perfect. Nici mormeza asta care acum cica e la Munca, nu va face nimic pentru ca si asta e o incapabila! Habar n-are! Din pacate va mai avea Aradul o bila neagra cu noua ministresa! Eu ma tot gandesc ce-o fi in capul oamenilor astora de accepta asemenea posturi cu responsabilitati atat de mari ,daca se stiu ca sunt prosti gramada? E una sa stai in Parlament ca deputat vreo 4 ani, ca si daca esti prost macar prostia nu ti se vede, se pierde prin multime, si e alta sa ocupi un post de ministru unde vede toata lumea de ce esti capabil.
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Comunicatul BOR referitor la protestele romanilor maria32 Generalitati 7 23.01.2012 01:52:10
apropo' de increderea in Dumnezeu si in noi Mirela0110 Generalitati 15 11.11.2011 15:45:57
Despre pedeapsa capitala ! cristiboss56 Stiri, actualitati, anunturi 14 20.03.2011 01:47:38
Pedeapsa capitala Dia20_diana Eutanasia 82 21.01.2011 23:14:24
Apropo de conspiratii The_Fallen Generalitati 44 22.06.2010 00:42:13