![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Fiecare ardelean cu mintea lui...ca, de altfel, fiecare roman |
|
|||
|
|||
![]()
De acord, imi cer scuze celor pe care i-am ofensat generalizand, ma intrebam doar de ce unii ardeleni sau mai bine zis atat de multi ardeleni au votat, au sustinut pe Basescu si din Arad au plecat inclusiv in conducerea portocalie. Oare care sa fie explicatia pentru aceasta tendinta?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu am gresit o data, la fiecare (dupa nici sase luni mi-am dat seama ce-am ales!!!) a doua oara, ba (daca repeti o greseala se cheama ca esti....?) Normal ar fi ca fiecare sa-si foloseasca votul, indiferent de optiune (daca nu are nici o optiune, poate sa si-l anuleze singur!) si atunci nu se vor mai intampla atatea nereguli. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
P.U.N.R in 1992, C.D.R si P.U.N.R in 1996, U.D.M.R si P.R.M in 2000, D.A (P.N.L + P.D) in 2004 si P.D.L in 2008. Le-am experimentat aprox. pe toate, iar cu timpul tot mai putina lume a mers la vot. Formele FSN-ului (fsn,fdsn,pdsr si psd) n-au prins niciodata aici. Poate le va veni si lor randul sa fie votati in 2012 sau nu :) Last edited by ioanna; 08.02.2012 at 15:27:51. |
|
||||
|
||||
![]()
Vezi că ai o contradicție în cele scrise, deoarece pdl (și-n trecut pd) este varianta securistă a fsn-ului.
|
||||
|
||||
![]()
Scuzati, am vrut sa spun formele neo-comuniste n-au prins radacina. Observatia d-voastra e insa buna, ei sunt neo-securisti.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
(a fost o gluma, sper ca nu te superi !!!) |
|
||||
|
||||
![]()
Chiar nu aveti, toti cei anti-Basescu,asa un minim sentiment de echilibru, onestitate si dreptate ,pentru a aprecia just si obiectiv lucrurile ?!
Am repetat prea mult si eu si altii, ca sa ma mai obosesc sa reiau,ca sa va fac sa intelegeti cateva axiome de baza : 1). mafia vechilor securisti matamorfozati peste noapte in mari afaceristi capitalisti,s-a bazat ca structura pe fudatiile de beton armat ale FSN-PSD,ai acum USL ! Ei au furat din greu acesta tara timp de aproape 20 de ani, infiltrati in mai toate partidele, inclusiv PNL (antonescu fiind un cunoscut turnator al securitatii, pus in pnl ca sa-l destructureze si apropie de psd !) ! 2). singurul care a condamnat public, si politic, in parlament comunismul a fost acest hulit Basescu ! el a deschis si arhivlele sri...etc...si a infintat ANI ! El, a incercat de bine de rau, sa lupte cu coruptia (nu ca Nastase care umbla cu tot partidu pe la tribunal sa-i scape pe coruptii psd !) arestandu-si prima data proprii membri de partid (vezi cazul apostu de la cluj !). pe scurt ,omu asta numai bine s-a straduit sa faca cat a putut ! iar acuma cand, din cauza crizei nemaintalnite, mondiale,a fost silit sa ia niste masuri de austeritate ( pt ca tara nu mai avea bani sa plateasca salariile si pensiile !) toti i-ati in cap, si sunteti gata sa sariti in poala lu nea ilici iliescu ! sa aveti parte de ei ,dragilor, de USL, PANA la adanci batraneti ! Numa ca astia asa o sa va fure de o sa va lase si fara hainele de pa voi ! si asta- n cea mai mare liniste ! sa vedeti atuncea presa libera ! sa aveti parte de ei ! sa va traiasca ! Last edited by guardian knight; 08.02.2012 at 16:54:03. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Comunicatul BOR referitor la protestele romanilor | maria32 | Generalitati | 7 | 23.01.2012 01:52:10 |
apropo' de increderea in Dumnezeu si in noi | Mirela0110 | Generalitati | 15 | 11.11.2011 15:45:57 |
Despre pedeapsa capitala ! | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 14 | 20.03.2011 01:47:38 |
Pedeapsa capitala | Dia20_diana | Eutanasia | 82 | 21.01.2011 23:14:24 |
Apropo de conspiratii | The_Fallen | Generalitati | 44 | 22.06.2010 00:42:13 |
|