![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() ![]() Nu mai poooot!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Însă nu uita vorba aia, că tu asculți de vorbe și nu de Cuvânt, deci ia aminte: cine râde la urmă râde mai bine! Și cred că ai dreptate să râzi căci am greșit, creșterea nu a fost de 2,5% ci a fost cam de 4% dar să așteptăm statisticile, căci agricultura prin mila Domnului a avut și ea un aport sănătos la PIB. Dacă bolnavul a fost resuscitat cu succes și i s-a aplicat operația indicată și s-a făcut bine economic, iar medicul chirurg, Boc cel deștept foc, a terminat atunci trebuia să iasă din sala de operație și să-l scoată și pe pacient de acolo ca să nu se sperie și să făcă Doamne ferește vre-un infarct... Deci asta a și făcut: l-a scos pe convalescent de sub anestezie și l-a lăsat în piață, să umble în natură ca să-și revină complet... deci cinste lui, cinste lui, cinste premierului, căci operația s-a terminat cu bine și a mai și avut o recunoaștere mondială unanimă. De chirurg a scăpat, dar să vedem dacă scapă el și de datorii, de bancheri și de căpușele proprii. Last edited by vsovivi; 06.02.2012 at 16:28:50. |
|
||||
|
||||
![]()
Scoate tu agricultura din ecuație si vezi ce rămâne.
Că anul asta e, dar la anul se supără Sfântul Ilie pe noi si cresterea va fi ca pe vremea lui Radu Vasile: negativă. Nu te poți lăuda în 2012 cu creștere pe baza agriculturii, decât dacă mă consideri tâmpit.
|
|||
|
|||
![]()
Uite avem premier nou si sant sigur ca va continua lucrurile bune
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
cine/ce sunt? | victortiti89 | Din Noul Testament | 1 | 29.05.2011 18:31:25 |
Cine are nevoie | laurschepsis | Umanitare | 2 | 24.02.2011 23:01:53 |
Cine stie? | Adriana Cluj | Generalitati | 2 | 26.08.2010 21:36:05 |
Cine stie? | KKokos | Generalitati | 2 | 02.12.2009 18:24:33 |
Eu cu cine votez? | ClaudiuT | Stiri, actualitati, anunturi | 81 | 02.08.2009 23:22:27 |
|