Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 06.02.2012, 15:54:22
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovivi Vezi mesajul
Mă bucur că BOC a dovedit că e primul primministru care-și dă demisia din proprie inițiativă pentru binele țării lăsând țara pe creștere economică sănătoasă 2,5%.

Nu mai poooot!
Vechi 06.02.2012, 16:06:31
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul

Citat:
Mă bucur că BOC a dovedit că e primul primministru care-și dă demisia din proprie inițiativă pentru binele țării lăsând țara pe creștere economică sănătoasă 2,5%.
Citat:

Nu mai poooot!
Ai grijă să nu crapi de râs... să nu crapi lemne... dar ce spun eu e dovedit și se dovedește că așa este: România a avut cea mai mare creștere economică în plină criză Mondială și Europeană dintre toate statele din UE... pe când râsul tău nu dovedește decât că...... nu mai spun că nu vreau să-ți stric plăcerea, aMUZAmentul.

Însă nu uita vorba aia, că tu asculți de vorbe și nu de Cuvânt, deci ia aminte: cine râde la urmă râde mai bine!

Și cred că ai dreptate să râzi căci am greșit, creșterea nu a fost de 2,5% ci a fost cam de 4% dar să așteptăm statisticile, căci agricultura prin mila Domnului a avut și ea un aport sănătos la PIB.

Dacă bolnavul a fost resuscitat cu succes și i s-a aplicat operația indicată și s-a făcut bine economic, iar medicul chirurg, Boc cel deștept foc, a terminat atunci trebuia să iasă din sala de operație și să-l scoată și pe pacient de acolo ca să nu se sperie și să făcă Doamne ferește vre-un infarct... Deci asta a și făcut: l-a scos pe convalescent de sub anestezie și l-a lăsat în piață, să umble în natură ca să-și revină complet... deci cinste lui, cinste lui, cinste premierului, căci operația s-a terminat cu bine și a mai și avut o recunoaștere mondială unanimă.

De chirurg a scăpat, dar să vedem dacă scapă el și de datorii, de bancheri și de căpușele proprii.

Last edited by vsovivi; 06.02.2012 at 16:28:50.
Vechi 06.02.2012, 19:09:58
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Implicit

Scoate tu agricultura din ecuație si vezi ce rămâne.
Că anul asta e, dar la anul se supără Sfântul Ilie pe noi si cresterea va fi ca pe vremea lui Radu Vasile: negativă.
Nu te poți lăuda în 2012 cu creștere pe baza agriculturii, decât dacă mă consideri tâmpit.
Vechi 06.02.2012, 21:15:18
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Implicit

Uite avem premier nou si sant sigur ca va continua lucrurile bune facute de Boc.
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
cine/ce sunt? victortiti89 Din Noul Testament 1 29.05.2011 18:31:25
Cine are nevoie laurschepsis Umanitare 2 24.02.2011 23:01:53
Cine stie? Adriana Cluj Generalitati 2 26.08.2010 21:36:05
Cine stie? KKokos Generalitati 2 02.12.2009 18:24:33
Eu cu cine votez? ClaudiuT Stiri, actualitati, anunturi 81 02.08.2009 23:22:27