Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Minuni ale Ortodoxiei > Intamplari adevarate
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 09.08.2011, 17:32:59
Emma25 Emma25 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 09.08.2011
Implicit Doamne-ajuta:)

Tocmai m-am inscris si eu pe acest forum, m-am bucurat sa vad cat de multi sustinatori are bunul Sfant Nectarie:).
L-am descoperit si eu acum 2-3 ani ( sau mai bine zis, El m-a descoperit pe mine ) prin intermediul revistei Formula AS. Treceam printr-o perioada foarte grea, din toate punctele de vedere. Profesional, datorita perfidiei unor colegi "binevoitori" si personal, deoarece eram singura si mi se parea ca nu gasesc intelegere nicaieri.
Asadar, ultima nadejde imi era in bunul Dumnezeu , care prin Sfantul Nectarie s-a indurat si de mine, pacatoasa. Asa am reusit sa iau un examen greu, m-am vindecat de deprimarea care pusese stapanire pe mine si l-am cunoscut pe actualul meu sotz, care este un om minunat si cu care ma-nteleg foarte bine. El este catolic, locuim in Germania, dar cu toate acestea, cred cu tarie ca el este unul dintre raspunsurile lui Dumnezeu la rugaciunile mele ( m-am rugat pentru mai multe lucruri :).
Mirul de la candela Sfantului Nectarie ne-a ajutat pana acum si pe mine, si pe tatal meu si pe soacra mea.
Abia astept acum sa ajung si in Eghina, sa-l vizitez pe Sfantul Nectarie acasa la el . Am auzit ca e foarte frumos acolo, ati fost careva acolo?
In incheiere, va doresc tuturor o zi minunata si bunul Dumnezeu sa va calauzeasca pasii pretutindeni! :)
Reply With Quote
Vechi 12.08.2011, 02:21:35
elenaelena elenaelena is offline
Junior Member

Data înregistrării: 03.08.2011
Implicit

Multumesc Sfantului Nectarie pentru tot ajutorul primit. Multumesc Maicii Domnului si bunului nostru Domn Iisus Hristos. Doamne Ajuta!
Reply With Quote
Vechi 01.09.2011, 17:51:07
lidiap's Avatar
lidiap lidiap is offline
Member

Data înregistrării: 29.10.2009
Locație: brasov
Religia: Ortodox
Implicit Multumiri tuturor

Povestea mea e destul de simpla si banala. O decizie gresita in viata ne-a adus in starea de someri. Asta era acum 3 ani. Timp de doi ani am trait cu ajutorul paritntilor care ne plateau ratele si ne dadeau de mancare. A fost o lectie pe care trebuia sa o traim si sa o invatam. Cand am inteles de ce trecem prin aceasta incercare am redeschis usa bisericii si cartile de rugaciuni. Ne-am schimbat atitudinea ca sa ne putem schimba viata si pentru a reveni pe linia de plutire.
Astazi, desi locuim in aceeasi garsoniere mica, avem amandoi servici si , mai important, o minune de fetita, Anastasia Maria de 5 luni. Ea e comoara noastra iar meseria de parinte e cea mai grea.
Nu avem cuvinte sa multumim bunului Dumnezeu, Treimii Sfinte, Maicii Domnului si tutror sfintilor pentru ceea ce avem.
Si sper sa nu uitam niciodata prin ce am trecut ca sa nu uitam niciodata de Dumnezeu.
Reply With Quote
Vechi 14.10.2011, 14:58:06
ioanaana ioanaana is offline
Junior Member

Data înregistrării: 14.10.2011
Implicit

Multumesc Sfantului Nectarie, pentru sparanta care a adus-o in viata mea. In momentul de fata viata mea este la pamant, pur si simplu am ajuns in starea in care am zis ca nu mai pot, am probleme grave in viata familiara, probleme de sanatate si sunt in cautarea unui loc de munca de mai bine de trei luni, timp in care nici macar un telefon nu am primit macar sa fiu programata la interviu.Am inceput sa citesc acatistul Sfantului Nectarie, dupa prima zi, am primit un telefon prin care eram chemata la un interviu, la cateva zile am fost programata la al doilea interviu tot la aceiasi firma, in momentul de fata astept raspunsul, care sper ca va fi favorabil cu ajutorul Sfantului Nectarie care a adus speranta si linistea in viata mea cand aveam mai mare nevoie.Pentru restul problemelor, sper ca voi primi rezolvare si pentru ele.
Multumesc Sfinte Nectarie, multumesc Maica Sfanta, multumesc Isuse Hristoase, multumesc Sfinte Cipriane cu Iustina, va multumesc tuturor.
Reply With Quote
Vechi 09.11.2011, 15:38:16
Mihaelab Mihaelab is offline
Junior Member

Data înregistrării: 07.08.2011
Implicit alt paraclis Sf Nectarie...

,,cel mai nou" paraclis al Sf. Ier. Nectarie, scris pe 09.11.2011

http://poeziicrestin-ortodoxe.blogsp...umaturgul.html
Reply With Quote
Vechi 01.12.2011, 22:54:18
AnaElena AnaElena is offline
Junior Member

Data înregistrării: 01.06.2011
Implicit

Multumesc Maicii Domnului si bunului nostru Domn Iisus Hristos ca m-au ajutat sa termin o facultate in strainatate. Sunt atat de nevrednica si pacatoasa pentru toate minunile din viata mea. Cu ajutorul Maicii Domnului si Sf. Nectarie mi s-a oferit posibilitatea sa lucrez intr-un loc nesperat.
De cateva zile ma supara inima, aseara am crezut ca o sa mor, dar i-am rugat pe Maica Domnului, Sf. Nectarie si Sf. Xenia sa ma ajute si spre surprinderea mea m-am linistit si am reusit sa adorm. Sa va rugati cu incredere Sf. Nectarie, ca el este grabnit ajutator. Doamne Ajuta!
Reply With Quote
Vechi 01.12.2011, 23:32:44
Mtcrysty17's Avatar
Mtcrysty17 Mtcrysty17 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.04.2010
Locație: gorj
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Mtcrysty17
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AnaElena Vezi mesajul
Multumesc Maicii Domnului si bunului nostru Domn Iisus Hristos ca m-au ajutat sa termin o facultate in strainatate. Sunt atat de nevrednica si pacatoasa pentru toate minunile din viata mea. Cu ajutorul Maicii Domnului si Sf. Nectarie mi s-a oferit posibilitatea sa lucrez intr-un loc nesperat.
De cateva zile ma supara inima, aseara am crezut ca o sa mor, dar i-am rugat pe Maica Domnului, Sf. Nectarie si Sf. Xenia sa ma ajute si spre surprinderea mea m-am linistit si am reusit sa adorm. Sa va rugati cu incredere Sf. Nectarie, ca el este grabnit ajutator. Doamne Ajuta!
multumim anaelena pentru minunea pe care ne-o impartasesti.... de mult nu a mai scris cineva o minune pe acest topic....... Doamne ajuta.!!!

Bucura-te Sfinte Ierarhe Nectarie, mare facatorule de minuni!!!

Doamne Iisuse Hristoase, fiul lui Dumnezeu, mantuieste-ma pe mine pacatosul!
Reply With Quote
Vechi 04.02.2012, 16:19:20
madamada madamada is offline
Junior Member

Data înregistrării: 03.02.2012
Implicit

Si eu l am descoperit recent pe sf nectarie de pe internet foarte multi oameni povestesc despre minunile sfantului ...asa am inceput si eu sa citesc acatistul sau sa ma rog pursi simplu ....sf nectarie este grabnic ajutator este sf iubirii...multumesc sf nectarie.
Reply With Quote
Vechi 04.02.2012, 19:00:44
liliana maria liliana maria is offline
Junior Member

Data înregistrării: 04.02.2012
Implicit sf nectarie

ma numesc liliana in luna decembrie am facut o sarcina extrauterina am fost distrusa atunci mi-am dat seama ca am gresit mult in viata daca copilul pe care mi l-am dorit nu a fost sa fie, eram foarte speriata si ma simtteam singura ma gandeam doar la d-zeu si imi doream sa mor mai repede, barbatul cu care am ramas gravida nu stia ce sa zic dar sincer nu-l simteam langa mine din cauza asta ma simteam singura tot el mi-a spus ca a citi pe net despre sf nectarie eu nu stiam nimik despre el absolut nimik, nu mai spus prin ce am trecut a fost groaznic cuma m aajuns acasa am inrat pe net si am cautat despre viata si minunile sf nectarie in fiecare zi ma rog la sf nectraie ca relatia mea cu iubitul meu sa mearga bine si sa putem fi impreuna si sa avem un copil, recunosc ca am mai gresit si eu fata de prietenul meu nu ca l-am inselat dar am mai ascuns de el pt ca el este foarte gelos si suspicios din orice, imi cerscuze pt cum scriu, sf nectarie ma ajutat sa nu ma mai cert cu el asa des si ma ajutat de cate ori i-am cerut ajutorul, imi doresc mir de la biserica negru voda din bucuresti dar nu stiu cand voi ajunge. prin acest site vreau sa-i multumesc sf nectarie si sf mina si maici Domnului pt ca sunt langa mine si ii rog sa ma ajute si pe mine in viata sa fiu cu barbatul iubit si sa fim sanatosi pt ca nu stam bine cu sanatatea, m-am rugat ca el sa nu se mai inbolnaveasca si nu a mai facut-o .sf ierarh nectarie te rog sa fii langa mine
Reply With Quote
Vechi 04.02.2012, 19:35:26
liliana maria liliana maria is offline
Junior Member

Data înregistrării: 04.02.2012
Implicit sf nectarie

imi cer scuze pt felul cuma m scris in primul mesaj probabil ca cine citeste nu prea intelege nimik dar va rog sa ma credeti ca sunt disperata ma rog la sf nectarie sa ma ajute sa trec peste si sa ma linisteasca sunt foarte deprimata. il rog pe Sfantul Ierarh Nectarie sa ma ajute sa nu ma mai cert cu prietenul meu sa nu mai fie asa gelos degeaba si sa ma ajute si pe mine sa am mai mult curaj sa-i spun totul si sa nu gresesc cu nimik. vreau sa ajung in rai cu iubitul meu il iubesc enorm si vreau sa fiu cu el pt vesnice. il rog pe sf Nectarie sa aiba grija de mine si de iubitul meu
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
minunile Sf. Nectarie 2 cosmin_82 Intamplari adevarate 682 12.01.2023 12:29:14
minunile de azi florintoro Intamplari adevarate 6 15.08.2021 00:03:20
Minunile lui Iisus Florin Liviu Generalitati 24 21.01.2011 21:47:33