Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Morala Crestina

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 03.02.2012, 15:54:20
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Profetul de carton Vezi mesajul
Bineinteles ca e foarte posibil sa nu fie cea corecta, dar asta e interpretarea pe care o dau eu si o expun in conditiile in care o fac pe cont propriu.
Sau mai bine spus lupul in blana de oaie? Profetule cine vrei sa te creada? V-ati propus cumva sa ne citati toata Biblia si apoi aveati de gand sa ne dezvaluiti confesiunea dmv.?

Citat:
Am expus comentarii ale unor istorici si fapte concrete, de asemenea am expus parerea personala (ce as fi facut eu) cu privire la razboi, adica eu m-as fi dus cu Biblia in maini si nu cu sabia.
Cred ca aveti nevoie de putina lecitina domnule Profet. Reluati putin istoria cestui topic si cititiva cu atentie ideile dmv. cu privire la istoria poporului roman.

Citat:
Un raspuns am intotdeauna si biblia este de aici:
http://www.bibliaortodoxa.ro/

Pai daca easta e sursa, de ce faceti trimitere "la a se studia varinta in limba greaca". Sau sa inteleg ca numai anumite parti din acesta sursa este corecta?
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Celor din alte secte si culte - De ce v-ati [re]botezat? lareine Secte si culte 812 25.03.2014 18:26:18
Atitudinea fata de atei anisoara Generalitati 7 07.11.2013 11:17:23
Atitudinea fata de homosexuali coralina Generalitati 218 14.08.2011 22:05:09
Despre atitudinea oamenilor fata de crestinism Mihai. Generalitati 15 09.03.2007 20:37:18