![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Yasmina, AnnaKarenina90, ma bucur ca va simti..chit ca reactia voastra nu inseamna si pocainta, dar macar confirma ceea ce am afirmat mai sus.
Multumesc pentru ajutor. Heaven, Inca astept sa gasesc iubitorul ala de caini care sa puna oamenii inainte, adica sa vina respetivul cu o solutie realista la problema cainilor vagabonzi, care sa nu puna animalul inaintea omului. Majoritatea celor care s-au perindat pe aici si sunt cei mai activi in discutiile astea, demonstreaza exact ce am scris mai sus. Cei care nu se incadreaza in descrierea enuntata de mine (n-am pretentia ca e universala) sunt in cel mai fericit caz, naivi rupti de realitate. Momentan nu vad alta decat eutanasierea lor. Si asta se practica absolut peste tot, chiar si in cele cu legislatie foarte protectiva la adresa drepturilor animalelor. Noi suntem probabil singura exceptie tragica si paradoxala, poate cu exceptia Indiei care nu-si omoara vacile (probabil la caini au liber si i-au mancat deja pe cei in plus). Restul sunt paleative: a se vedea cazul mentionat cu Bacaul care desi intretine aproape 2000 caini (parca), avand spatiul necesar si mancarea asigurata din sponsorizare, dar majoritatea stau acum de exemplu sub cerul liber la -23 grade. La prima boala contagioasa, vor fi fara doar si poate eutanasiati toti, cum s-a intamplat si in Botosani (desi acolo a fost vorba doar de cca. 200). Asta binenteles daca primarul nu va simti nevoia sa mai dea un tun pre-electoral si va mai face un imprumut la banca ca sa-i salveze, chipurile. Last edited by AlinB; 02.02.2012 at 19:38:44. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
eutanasierea cainilor | Mirela0110 | Generalitati | 686 | 14.09.2013 09:14:42 |
Cainii vagabonzi-eterna problema a romanilor !!! | guardian knight | Generalitati | 134 | 21.02.2011 20:07:32 |
Franta: interzicerea purtarii valului islamic in public este constitutionala | horatiu.miron | Religia Islamica | 120 | 24.10.2010 23:22:10 |
Cainii vagabonzi- eterna problema a romanilor ! | Radu32 | Generalitati | 141 | 15.08.2010 21:57:15 |
Am respins Crestinismul | Razvan_Mihai | Generalitati | 41 | 29.12.2009 14:42:59 |
|