![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Am primit si eu prin email "materialul"asta acum ceva timp...
Pare scris de un pensionar paranoic,care face politica in Cismigiu,la table.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|
|||
|
|||
|
Al treilea razboi mondial o sa fie, la fel si un stat mondial, sub dominatia lui Antihrist. Dar cand,nu se stie. Depinde de oameni.
Insa nu stiam ca presa romana vorbeste asa pe fata de masonerie. Parca era considerat subiect tabu. Am vazut un documentar in care ,teoretic, erau dezvaluiti conducatorii si oamenii importanti care au facut parte din masonerie. Si printre ei era inclus Vlad Tepes si Tarul Nicolas II. |
|
|
|||
|
|||
|
cam asa ceva....masoneria este puternica insa exista Dumnezeu care o sa-i dezbine...multi s-au crezut puternici, hitler insasi a facut parte dintre masoni, a dezvoltat o forma grava de paranoia si a disparut din peisaj....orice rau facut se intoarce, fiindca constiinta divina care exista in oameni niciodata nu moare....
|
|
|
||||
|
||||
|
Vreo dovada, ceva? Sau tot la capitolul teoria conspiratiei? Cand a facut parte Hitler din masonerie? Cand picta la Viena si nu avea nici un ban?
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| "Fiul Omului" - "Cel Vechi de zile" Daniel 7,13 | georgeval | Din Vechiul Testament | 25 | 25.10.2016 07:31:20 |
| Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 17:12:08 |
| Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 08:26:42 |
|
|