![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Mai "Theodor" nu-l mai zgandari pe om degeaba, oricine a pus mana pe materialele alea stie ca sunt facute pe hartie din aia lucioasa deci inutilizabila pentru ce spui tu acolo..
Argumentul asta ca 3 papi n-au intors spatele unei miscari care pana si pentru catolicul de rand apare ca fiind devianta (a se vedea topicurile de pe forumul catolic vizavi de acest subiect) pentru a nu se produce un soi de schisma, nu este un argument si nu te scuteste sa practici la randul tau discernamantul. Iar faptul ca un eretic nu este tocmai un troll inarmat gata sa-ti manince ficatii nu inseamna ca erezia lui este justificata spiritual. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Niciodată să nu spui "niciodată".
Cine știe? Poate a treia-i norocoasă în cazul tău.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() In unele chestii chiar spun "niciodata"...si e pe bune...si la tine e la fel, sunt convins... |
|
|||
|
|||
![]()
Viața e complexă și ne aduce în fața multor decizii interesante. Credeți că noi* n-am spus "niciodată" la gândul trecerii de la ortodocși la pocăiți?
________________ * Noi ăștia care "porcăim BO in general, si BOR in special". Adică luăm atitudine împotriva concepției ortodoxe că pocăiții în general și penticostalii în special sunt porci (vulpi, lupi, etc... neoameni în general și demni de tratament adecvat). |
|
||||
|
||||
![]()
Sincer să fiu nici nu mă interesează...
|
||||
|
||||
![]()
Am citit ce ati scris pe la inceputul topicului si vreau sa va intreb: d-voastra considerati ca "vorbirea in limbi" in biserica primara este aceeasi cu manifestarile din comunitatea penticostala? Oamenii aceia vorbeau “in limbi” la propriu, adica intr-un limbaj al unei comunitati umane istoric constituita, pentru a le putea propavadui Evanghelia. Ceea ce exista la penticostali nu este “vorbire in limbi” autentica, ci o forma de extaz mistic, inima impietrita frangandu-se odata cu venirea unei afectiuni ontologice. Ce numiti d-voastra “vorbire in limbi”? Orice forma de manifestare a harismei afectiunii ?
Last edited by ioanna; 06.02.2012 at 08:32:39. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu e nevoie sa devii penticostal. Miscarea carismatica ofera oricui, in special catolicilor, sansa sa devina si catolici si penticostali. Dea ltfel cineva care are conceptii ecumensite considera ca toate cultele sunt la fel, deci el se considera si ortodox, si catolic si penticostal in acelasi timp. Nu are de ce sa isi schimbe cultul, pentru el e cam acelasi lucru. Bine, asta in grade mai mari sau mai mici in functie de cat de mult e impregnat cu aceste idei. Poate la tine in grad mai mic, dar la altii nu conteaza denominatiunea (era ca exemplu Adriana 3 cu aceste conceptii pe forum). |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Miscarea Legionara | anonim97 | Generalitati | 366 | 26.08.2013 13:58:23 |
Miscarea Sfantului Graal | alexandra28again | Generalitati | 4 | 16.07.2008 19:40:13 |
|