![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu cred că Cornilescu s-a inspirat din versiunea Sinodală, autorii versiunii Sinodale nici atâta, deci e cam mare "coincidența".
|
|
||||
|
||||
![]()
oricum omul care nu vine la Dumnezeu tot plateste. Ori ca se duce in iad unde este chinuit o eternitate, ori este distrus pentru totdeauna, cum sustin unii sectanti si vad ca si dumneavostra, tot o trage. Cu ce este mai buna frica de anihilare decat frica de chinurile iadului? Doamne ajuta!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() "Care a dat sufletului meu viață și n-a lăsat să se clatine picioarele mele." (Psalm 65,8 - versiunea Sinodală) Ca să vezi!... E nevoie ca sufletul să primească viață de la Dumnezeu. Altfel e... mort. Căci, sufletul moare.
|
|
||||
|
||||
![]()
voi cei care sustineti anihilarea sufletului, NU luati in considerare un lucru: OMUL ESTE CEL CARE ALEGE, DE BUNA VOIE SI NESILIT DE NIMENI, UNDE SE DUCE, LA RAI ORI LA IAD. Nu Adam este cel care a ales sa moara in loc sa traiasca? L-a obligat cineva? Este Dumnezeu rau prin faptul ca ia trimis moartea lui Adam? Este Bunul Dumnezeu un ucigas? Ii face placere acest lucru? Sigur ca NU! Dar cum Dumnezeu este drept si respecta liberul arbitru al omului, il trimite pe om acolo unde el a ales singur: ori la Iad, ori la Rai.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
imi pare rau, dar eu nu am gasit in Scripturi ca apostolii au invatat aceste lucruri, adica omul are de ales intre Rai sau Iad, eu am gasit ca are de ales intre o viata cu Domnul Isus in Ceruri sau moartea. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Va bea și el din vinul aprinderii lui Dumnezeu, turnat neamestecat, în potirul mâniei Sale, și se va chinui în foc și în pucioasă, înaintea sfinților îngeri și înaintea Mielului. Și fumul chinului lor se siue în vecii vecilor. Și nu au odihnă nici ziua nici noaptea cei ce se închină fiarei și chipului ei și oricine primește semnul numelui ei. ![]() Și diavolul, care-i amăgise, a fost aruncat în iezerul de foc și de pucioasă, unde este și fiara și proorocul mincinos, și vor fi chinuiți acolo, zi și noapte, în vecii vecilor. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
domnule Iuliu, daca nu intelegeti simbolistica viziunilor lui Ioan, nu am ce va face, ramaneti cu ideea ca ingerii Domnului stau si privesc cum pacatosii sunt chinuiti in foc si pucioasa, urlete si celelalte !
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre moarte si pomenirea mortilor | AnnaEnache | Intrebari utilizatori | 42 | 13.06.2012 09:43:28 |
SA VORBIM DESPRE URA,PEDEAPSA SI MOARTE. | bitza | Generalitati | 28 | 20.03.2011 02:05:27 |
Despre viata de dupa moarte | georgian_osa | Din Noul Testament | 30 | 14.03.2010 18:49:29 |
Marturii despre moarte | Iustin44 | Generalitati | 14 | 31.03.2009 23:59:56 |
despre randuielile de la moarte cuiva si parastase | mara2008 | Generalitati | 1 | 20.05.2008 15:07:31 |
|