![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Buna! ma numesc Ana. nu shtiu cum sa creez o tema noua de aia am pus replay la acest mesj pt a scrie durerea ce imi macina familia.
Am sa va povestesc o istorioara si as vrea sa ma ajutati daca veti putea. Mama mea este plecata in Italia de vreo 7 ani. Cu 4 ani in urma si-a schimbat lucrul, ingrijind de o batrinika. Dupa citeva luni in camera unde traia ea, noaptea a inceput sa apara diferite duhuri care sa lasau peste ea, dar nu ai faceau nimik rau. Mama imi spunea ca se lasa peste ea si simte cum o atinge pe fata si "duhul" ia forma in care sta mama pe pat, blocindui miscarea, vazul, vorbirea, nici macar limba nu poate sa o miste ca sa faca semnul crucii sau sa zica rugaciuni in gand. Acest"duh" din spusele mamei venea uneori 2 sau 3 ori pe saptamina, alte ori deloc, adica cu pauze, citeva saptamini venea, citeva saptamini lipsea, toate acestea s-au intimplat pina la moartea batranei, dupa moartea ei toate astea au disparut.... Insa, acum citeva zile in urma, dupa ce mama s-a angajat de ceva luni la alta batrina, tot ce s-a intimplat in anii precedenti a inceput sa se intimple ci acum, doar ca acum mama ai simte greutatea si zice ea ca a simtit par si os lipinduse de fata ei.... Sincera sa fiu sunt dezorientata, de foarte multe ori sora sau eu mergem la biserica sau la manastiri, o scriem la pomenirea viilor, dam slujbe pt ea, dar nimik nu se schimba, nu shtim de ce se intimpla aceasta. Va rog spuneti-mi de la ce poate sa fie asta????Mama este credincioasa, citeste rugaciuni si tot ce trebuie, dar fara schimbare. Ajutati-ma! Va multumesc mult. |
|
|||
|
|||
![]()
Draga Anna, nu stiu exact ce raspuns este, cred ca cel mai bine e sa intrebi un preot. De exemplu poate merge la dezlegari, dar nu stiu unde se fac acestea in Italia. Merge cumva si la biserica catolica?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Poate fi si adevarat, nu o inventie a mintii. Exista multe astfel de intamplari, mai multe prin occident.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Poate fi un atac demonic. Dar poate ca nu sunt decat niste halucinatii, prezente in anumite boli psihice (schizofrenie). Un consult psihiatric trebuie sa fie nelipsit ! |
|
||||
|
||||
![]()
Iti multumesc Catalin pt sustinere. Mama nu merge la biserica catolica, merge decit la un mormint a fostei sale stapine, care a decedat, mama ingrijise de ea 6 ani de zile.
|
|
||||
|
||||
![]()
Mama mea nu e bolnava, si nu are halucinatii, daca ar fi avut noi, copiii ei am fi observat, pt ca zilnik vorbim pe internet prin video si vb foarte mult la tel. nu e posibil sa fie bolnava.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Marea inselaciune a sectei adventiste: "moartea pune capat constientei" | doctor_faustus | Secte si culte | 330 | 03.07.2013 18:09:58 |
Puterea de a o lua de la capat | Alexa12 | Generalitati | 4 | 17.12.2012 16:48:18 |
"Nu ramanem decat cu ceea ce daruim" | silverstar | Generalitati | 10 | 15.02.2012 12:12:40 |
Traian Băsescu: Nu rămânem fără electricitate ( Pana cand?) | hydro314 | Generalitati | 0 | 13.02.2012 20:40:11 |
|