Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Despre Biserica Ortodoxa in general
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 29.01.2012, 21:24:49
annka_2607's Avatar
annka_2607 annka_2607 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 29.01.2012
Locație: Republica Moldova
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru annka_2607 Send a message via Skype™ to annka_2607
Implicit Duh care vine noaptea!

Buna! ma numesc Ana. nu shtiu cum sa creez o tema noua de aia am pus replay la acest mesj pt a scrie durerea ce imi macina familia.
Am sa va povestesc o istorioara si as vrea sa ma ajutati daca veti putea.
Mama mea este plecata in Italia de vreo 7 ani. Cu 4 ani in urma si-a schimbat lucrul, ingrijind de o batrinika. Dupa citeva luni in camera unde traia ea, noaptea a inceput sa apara diferite duhuri care sa lasau peste ea, dar nu ai faceau nimik rau. Mama imi spunea ca se lasa peste ea si simte cum o atinge pe fata si "duhul" ia forma in care sta mama pe pat, blocindui miscarea, vazul, vorbirea, nici macar limba nu poate sa o miste ca sa faca semnul crucii sau sa zica rugaciuni in gand. Acest"duh" din spusele mamei venea uneori 2 sau 3 ori pe saptamina, alte ori deloc, adica cu pauze, citeva saptamini venea, citeva saptamini lipsea, toate acestea s-au intimplat pina la moartea batranei, dupa moartea ei toate astea au disparut....
Insa, acum citeva zile in urma, dupa ce mama s-a angajat de ceva luni la alta batrina, tot ce s-a intimplat in anii precedenti a inceput sa se intimple ci acum, doar ca acum mama ai simte greutatea si zice ea ca a simtit par si os lipinduse de fata ei....
Sincera sa fiu sunt dezorientata, de foarte multe ori sora sau eu mergem la biserica sau la manastiri, o scriem la pomenirea viilor, dam slujbe pt ea, dar nimik nu se schimba, nu shtim de ce se intimpla aceasta. Va rog spuneti-mi de la ce poate sa fie asta????Mama este credincioasa, citeste rugaciuni si tot ce trebuie, dar fara schimbare. Ajutati-ma!
Va multumesc mult.
Vechi 30.01.2012, 12:00:35
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Implicit

Citat:
În prealabil postat de annka_2607 Vezi mesajul
Buna! ma numesc Ana. nu shtiu cum sa creez o tema noua de aia am pus replay la acest mesj pt a scrie durerea ce imi macina familia.
Draga Anna, nu stiu exact ce raspuns este, cred ca cel mai bine e sa intrebi un preot. De exemplu poate merge la dezlegari, dar nu stiu unde se fac acestea in Italia. Merge cumva si la biserica catolica?
Vechi 30.01.2012, 12:24:23
Profetul de carton Profetul de carton is offline
Banned

Data înregistrării: 13.12.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de annka_2607 Vezi mesajul
Mama mea este plecata in Italia de vreo 7 ani. Cu 4 ani in urma si-a schimbat lucrul, ingrijind de o batrinika. Dupa citeva luni in camera unde traia ea, noaptea a inceput sa apara diferite duhuri care sa lasau peste ea, dar nu ai faceau nimik rau. Mama imi spunea ca se lasa peste ea si simte cum o atinge pe fata si "duhul" ia forma in care sta mama pe pat, blocindui miscarea, vazul, vorbirea, nici macar limba nu poate sa o miste ca sa faca semnul crucii sau sa zica rugaciuni in gand. Acest"duh" din spusele mamei venea uneori 2 sau 3 ori pe saptamina, alte ori deloc, adica cu pauze, citeva saptamini venea, citeva saptamini lipsea, toate acestea s-au intimplat pina la moartea batranei, dupa moartea ei toate astea au disparut....
Insa, acum citeva zile in urma, dupa ce mama s-a angajat de ceva luni la alta batrina, tot ce s-a intimplat in anii precedenti a inceput sa se intimple ci acum, doar ca acum mama ai simte greutatea si zice ea ca a simtit par si os lipinduse de fata ei....
Sincera sa fiu sunt dezorientata, de foarte multe ori sora sau eu mergem la biserica sau la manastiri, o scriem la pomenirea viilor, dam slujbe pt ea, dar nimik nu se schimba, nu shtim de ce se intimpla aceasta. Va rog spuneti-mi de la ce poate sa fie asta????Mama este credincioasa, citeste rugaciuni si tot ce trebuie, dar fara schimbare. Ajutati-ma!
Va multumesc mult.
ar fi bine sa consulte un psihiatru.
Vechi 30.01.2012, 12:30:06
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Profetul de carton Vezi mesajul
ar fi bine sa consulte un psihiatru.
Poate fi si adevarat, nu o inventie a mintii. Exista multe astfel de intamplari, mai multe prin occident.
Vechi 30.01.2012, 12:32:59
Profetul de carton Profetul de carton is offline
Banned

Data înregistrării: 13.12.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Poate fi si adevarat, nu o inventie a mintii. Exista multe astfel de intamplari, mai multe prin occident.

Poate fi un atac demonic. Dar poate ca nu sunt decat niste halucinatii, prezente in anumite boli psihice (schizofrenie). Un consult psihiatric trebuie sa fie nelipsit !
Vechi 08.02.2012, 07:33:17
annka_2607's Avatar
Junior Member

Trimite un mesaj prin Yahoo pentru annka_2607 Send a message via Skype™ to annka_2607
Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Iti multumesc Catalin pt sustinere. Mama nu merge la biserica catolica, merge decit la un mormint a fostei sale stapine, care a decedat, mama ingrijise de ea 6 ani de zile.
Vechi 08.02.2012, 07:38:50
annka_2607's Avatar
Junior Member

Implicit

Mama mea nu e bolnava, si nu are halucinatii, daca ar fi avut noi, copiii ei am fi observat, pt ca zilnik vorbim pe internet prin video si vb foarte mult la tel. nu e posibil sa fie bolnava.
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Marea inselaciune a sectei adventiste: "moartea pune capat constientei" doctor_faustus Secte si culte 330 03.07.2013 18:09:58
Puterea de a o lua de la capat Alexa12 Generalitati 4 17.12.2012 16:48:18
"Nu ramanem decat cu ceea ce daruim" silverstar Generalitati 10 15.02.2012 12:12:40
Traian Băsescu: Nu rămânem fără electricitate ( Pana cand?) hydro314 Generalitati 0 13.02.2012 20:40:11