Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Cultura, Arta, Stiinta > Teologie si Stiinta
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 23.01.2012, 10:57:04
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.11.2008
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut Vezi mesajul
Eu cred că e posibil ca voi să aveți dreptate.
Voi nu acceptați posibilitatea modelului PP.

Asta e problema pe care am pus-o de la bun început.
E cumva interesant si provocator sa pui la indoiala tot ce stiai pana acum,realitatea inconjuratoare,in cautare de noi raspunsuri.Poate vei descoperi ca nu ai dreptate intr-un final,dar pe langa asta,poate o sa ai alte revelatii...cine stie? :)
Intrand in acest joc si eu spun ca este cu atat mai posibil ca extraterestrii si OZN-urile sa existe.Nu am timp si nici rabdare,sa caut linkuri acum,insa te asigur ca daca vei cauta vei gasi n materiale si sustinatori ai acestei ipoteze.Despre asta ce parere ai,ar putea fi posibila? :)

Last edited by heaven; 23.01.2012 at 11:01:31.
Vechi 23.01.2012, 11:38:36
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Implicit

Citat:
În prealabil postat de heaven Vezi mesajul
E cumva interesant si provocator sa pui la indoiala tot ce stiai pana acum,realitatea inconjuratoare,in cautare de noi raspunsuri.Poate vei descoperi ca nu ai dreptate intr-un final,dar pe langa asta,poate o sa ai alte revelatii...cine stie? :)
Intrand in acest joc si eu spun ca este cu atat mai posibil ca extraterestrii si OZN-urile sa existe.Nu am timp si nici rabdare,sa caut linkuri acum,insa te asigur ca daca vei cauta vei gasi n materiale si sustinatori ai acestei ipoteze.Despre asta ce parere ai,ar putea fi posibila? :)
Singurul fapt de care sîntem siguri este că vom muri într-o zi. Restul este subiectul credinței.

Dacă începînd cu 21 decembrie 2012 vei vedea OZNuri survolînd marile orașe din întreaga lume, vei trage concluzia că ne invadează extratereștrii? Ce se va întîmpla cu credința ta atunci, presupunînd că va fi așa?

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Vechi 23.01.2012, 11:50:07
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.11.2008
Locație: Brasov
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut Vezi mesajul
Singurul fapt de care sîntem siguri este că vom muri într-o zi. Restul este subiectul credinței.

Dacă începînd cu 21 decembrie 2012 vei vedea OZNuri survolînd marile orașe din întreaga lume, vei trage concluzia că ne invadează extratereștrii? Ce se va întîmpla cu credința ta atunci, presupunînd că va fi așa?
Aici nu este vorba despre mine...ci ma gandeam ca poti sa imi dai un raspuns personal,o parere proprie.
Pentru ca,daca totul este relativ si posibil,daca pamantul ar putea fi plat,de ce nu ar putea exista si extraterestrii? :) Pana la urma in Biblie nu se discuta nici despre un aspect,nici despre celalalt...

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Imparatia Cerurilor este Raiul? Care este Pamantul celor blanzi? Florin-Ionut Din Noul Testament 279 11.07.2014 17:23:24
Curcubeu sferic la mormant la Pr. Arsenie Boca au_relian Pelerinaje la locuri Sfinte 26 30.12.2011 21:17:05
Rugaciune pentru bolnavul care nu poate dormi bettykalazar Intrebari utilizatori 3 25.06.2011 10:42:05
Pentru cei sau cele care poate sunt pe aici si vor alecsandru Stiri, actualitati, anunturi 2 09.04.2009 10:36:14
Cum pot demonstra altora existenta lui Dumnezeu ? question Generalitati 27 09.08.2008 17:24:43