Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 20.01.2012, 17:26:19
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu Vezi mesajul
"Papagalii" ăștia doi încearcă să-și apere credința luată-n râs de dumneavoastră și coreligionarii dumneavoastră - cei ce au dat apă cu moară cu tot!
Nu prin dispute interminabile iti sustii credinta. Nu prin denigrarea credintei ortodoxe iti sustii credinta ta. Nu prin tulburarea apelor aduci oamenii la credinta, ci prin iubire, dragoste, umlinta, smerenie. Dragul meu te compatimesc spunandu-ti - credinta ta nu propovaduieste aceste valori - cel putin prin prezenta ta.

Ma tot intreb ce o fi credinta asta adventista (daca o putem numi credinta)? Oare credinta asta ne-a pastrat noua identiatea ce o avem astazi? Oare datorita credintei adventiste ne numim noi astazi poporul roman, vorbim noi aceeasi limba, avem aceleasi obiceiuri si traditii? Oare Stefan Cel Mare, Mihai Viteazu, poporul roman si ceilalti domnitori de seama au fost adventisti? hmm..ma indoiesc. Cand ei luptau cu paganii pentru reintregirea tarii, pentru pastrarea identatii neamului nostru credinta ta dragul meu nici nu exista. Acum sa vina sa dea lectii credintei poporului meu mi se pare jignire. Deci te rog trage tu concluzia cine pe cine denigreaza?

Citat:
AAici nu s-a denigrat crucea, tainele, moaștele și etc; ci credința adventistă cu credincioșii ei cu to
Domnule 66, uita-te in postarile tale si fa un rezumat - Cate denigrari ai adus pana acum sfintelor taine, sfintelor moaste, a icoanealor...? - e scris cu manuta ta - deci nu incerca sa pozezi in victima ca nu-ti iese. Vad ca stai bine la capitolul diversiune dar crede-ma ca mai sunt si oameni care vad acest lucru. Acum te simti ofensat ca toti de aici iti pun tot felul de etichete si ca topicul acesta iti denigreaza credinta. Imi pare rau si te compatimesc, dar tu singur ai ales acest lucru, ti-ai facut-o cu manuta ta.

Ultimul drept pe care il avem este sa ne dam moartea, dar ultimul - (spunea Decebal referindu-se la libertea poporului dac) - Mesaje din trecut - Iar noi acum sa ne vindem si credinta?
Vechi 20.01.2012, 22:20:24
osutafaraunu osutafaraunu is offline
Banned

Data înregistrării: 13.07.2011
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
Nu prin dispute interminabile iti sustii credinta. Nu prin denigrarea credintei ortodoxe iti sustii credinta ta. Nu prin tulburarea apelor aduci oamenii la credinta, ci prin iubire, dragoste, umlinta, smerenie.
Domnule Ovidiu, sunteți bun în a da lecție de patriotism, iubire, dragoste, umilință, smerenie... vă mai lipsește un singur lucru ca să fiți perfect: punerea în practică la modul personal înainte de le recomanda celorlalți. Faptul că prima dumneavoastră contribuție în dezbaterea acestui topic a fost un atac la persoană (la cei doi "papagali"), spune tot.
Vă doresc o noapte înțeleaptă!
Vechi 20.01.2012, 22:37:49
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
Domnule Ovidiu, sunteți bun în a da lecție de patriotism, iubire, dragoste, umilință, smerenie... vă mai lipsește un singur lucru ca să fiți perfect: punerea în practică la modul personal înainte de le recomanda celorlalți. Faptul că prima dumneavoastră contribuție în dezbaterea acestui topic a fost un atac la persoană (la cei doi "papagali"), spune tot.
Vă doresc o noapte înțeleaptă!
Vad ca iti alegi doar ceea ce iti convine in discutie - esti foarte selectiv. Nu prea ai argumente legate de istorie si credinta? Dupa cum ai ales raspunsul se pare ca da.
Nu ti-am adresat vreun mesaj direct - faptul ca te-ai identificat cu unul din "cei doi papagali" totusi spune ceva. A poza in cel intelept nu e lucru mare dragul meu - incearca sa fii mai subtil pe viitor. Dar vad ca o cauti cu lumanarea.
Vechi 20.01.2012, 22:53:25
Banned

Implicit

Citat:
Vad ca iti alegi doar ceea ce iti convine in discutie - esti foarte selectiv. Nu prea ai argumente legate de istorie si credinta?
Sunt selectiv stimate interlocutor, căci m-am săturat de discursuri sforăitoare legate de istorie și credință. Ajunge Parlamentul, hai să nu umplem și forumul cu așa ceva!

Citat:
Nu ti-am adresat vreun mesaj direct - faptul ca te-ai identificat cu unul din "cei doi papagali" totusi spune ceva.
Ce să spun? Era și dificil să fac identificarea pe un topic despre "rătăciții" adventiști, unde singurii adventiști eram în număr de doi!

Citat:
A poza in cel intelept nu e lucru mare dragul meu - incearca sa fii mai subtil pe viitor. Dar vad ca o cauti cu lumanarea.
O să încerc pe viitor a poza în cel precaut care suflă-n iaurt. Dacă fraza din final era o amenințare. Dacă nu, o să suflu-n lumânare [când cu gene ostenite].
O noapte bună!
Vechi 20.01.2012, 22:56:26
ovidiu b.
Guest

Implicit

Domnu 66 va doresc in continuare succes in dezbaterile dmv. exemplare. Discursurile care te incomodeaza observ ca devin sforaitoare pentru tine - dupa cum spuneam diversiunea ta sta la loc de cinste.

Last edited by ovidiu b.; 20.01.2012 at 22:58:41.
Vechi 20.01.2012, 23:04:43
Banned

Implicit

Citat:
Domnu 66 va doresc in continuare succes in dezbaterile dmv. exemplare.
Mulțumesc, somn ușor!

P.S. Cred că nu aveți de gând să dormiți tot așa cu capul în jos...
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Invataturi adventiste incredibile, partea a II-a Erethorn Secte si culte 88 17.11.2019 08:20:07
Acuzatii incredibile impotriva IPS Bartolomeu Anania andrei_im Stiri, actualitati, anunturi 87 10.04.2014 21:10:48
De ce multe persoane devin celebre, cunoscute in lume numai dupa moartea lor? Bast-et Generalitati 9 21.09.2010 12:54:49
Despre ziua de sabat a adventistilor Iustin32 Secte si culte 747 04.06.2009 15:32:12