![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Daca acel lucru nu e de la Dumnezeu va trece de la sine...hmmm....doamna istoria ne denonstreaza ca nu este tocmai asa. Hinduismul are cam 5000 de ani si nu a "trecut de la sine". Nici Apostolul Toma nu a reusit sa-l faca uitat. Mai este si Islamul. Si asta e tot de la Dumnezeu? Dupa toate statisticile acesta religie este in expansiune, care in cativa ani v-a ajunge religia dominanta in Europa. Vedeti, nu tot ce nu este de la Dumnezeu "trece de la sine". Doamne ajuta! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pe de alta parte, in Evanghelie era mentionat despre un om care scotea diavoli, insa nu facea parte din ucenicii Lui Isus. Apostolii I-au cerut permisiunea Lui Isus sa-l opreasca, dar Isus nu le-a dat voie, pentru ca acela nu era impotriva Lui (nu-mi amintesc exact unde, daca vreti am sa caut). Deci nu oricine nu este cu Domnul nostru Isus Cristos e impotriva Domnului nostru. Unii au avut nesansa sa nu-L cunoasca. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Si nu sunt de la Dumnezeu. Cand una invataturile islamismului este reperezentata de juhad nu prea e vorba de a nu promova raul. Dar asta e doar unul dintre aspecte. Si daca nu ar fi asa orice religie care nu il marturiseste pe Hristos si dreapta credinta nu este de la Dumnezeu. Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dumnezeul predicat in Biserica Catolica este milostiv si bun si se indura pina la al miilea neam de dragul unui drept. Asa ne invata Sfinta Scriptura si asa ne invata si biserica. Dumnezeul predicat de dumneavoastra, care condamna miliarde si miliarde de oameni la moarte vesnica pentru ca alesii lui, ortodocsii, nu au mers pina la marginile pamintului sa-l predice, este unul rau. Nu cred asa ceva despre Dumnezeu. Citat:
Mie asa mi se pare ca sint unii dintre ortodocsi Last edited by nutucutu; 21.01.2012 at 13:29:00. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Last edited by stefan florin; 21.01.2012 at 22:42:14. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ceea ce spune B este că în multe religii există frânturi, părți ale Adevărului. Dacă Mahomed spune "să nu minți", acest lucru este corect și adevărat și în concordanță și în consonanță cu Adevărul, chiar dacă Mahomed nu este un profet. Dacă Budha spune "să nu ucizi" acest lucru este adevărat, în concordanță cu ADEVĂRUL, chiar dacă Budha nu propovăduiește pe Dumnezeul lui Abraham. Dacă rabinul Șloim spune "Dumnezeu este Unul", acest lucru este adevărat chiar dacă rabinul nu recunoaște Sfânta Treime. Dacă adventistul Grasu, colegul nostru de forum, recunoaște Sfânta Treime, înseamnă că are parte de o bună parte din Adevăr, chiar dacă ține sâmbăta. Etc. Și așa mai departe. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De ce a facut Domnul asta? Nu stiu si nici nu cred ca e treaba mea. De altfel, acum vreo 10 ani cind am ajuns in Turcia, iar acolo am intilnit oameni foarte buni, mult mai buni decit multi dintre conationalii nostri, chiar m-am intrebat daca Domnul ii va condamna la moarte vesnica. Insa mi-a trecut prin cap ca nu e treaba mea sa stiu care sint planurile Domnului. Daca El a permis sa se intimple un lucru, cu siguranta ca l-a permis pentru binele nostru, chiar daca noi nu intelegem. Asa ca, eu personal nu-mi mai bat capul cu ce se intimpla cu cei dint alte religii. Va avea Domnul grija de ei. Eu de as putea avea grija de mine insami, pentru ca pentru mine voi da socoteala, pentru felul in care l-am iubit si ajutat pe aproapele si nu pentru mahomedani sau budisti. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Este postu SF.Anton? | elenaf | Generalitati | 52 | 31.03.2016 11:51:28 |
biserica catolica versus biserica ortodoxa | sovidiu | Biserica Romano-Catolica | 36 | 08.06.2013 23:58:51 |
Biserica ortodoxa siriana | dmb | Despre Biserica Ortodoxa in general | 18 | 17.01.2009 22:58:33 |
Biserica Ortodoxa Secreta | mathly24 | Alte Religii | 27 | 28.11.2008 18:29:08 |
Postul Sfântului Anton | mycateo | Generalitati | 2 | 06.06.2008 00:51:40 |
|