![]() |
![]() |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Incerc sa destind atmosfera, decat trist si posac mai bine nitel haz de necaz.
Un ascet din cel ce nu se spala niciodata se ruga intens in pustie: "Doamne, curateste-ma! Doamne curateste-ma! Doamne curateste-ma!" Soare torid, amiaz de vara secetoasa, niciun pic de nor pe cer, niciun pom unde sa se puna omul la umbra, ascetul nostru transpira abundent dar se ruga in continuare: "Doamne, curateste-ma! Doamne curateste-ma! Doamne curateste-ma!" Deodata izbucneste din senin o ploaie abundenta. Brusc omul nost' schimba placa: "Doamne, da-mi o umbrela! Doamne, da-mi o umbrela! Doamne, da-mi o umbrela!" Har, smerenie si jertfa de sine.
Făcutu-ți-s-a ocara ca și lauda, paguba precum câștigul și străinul ca fratele? Cum nu înțelegeți că nu despre pâini v-am zis? Ci feriți-vă de aluatul fariseilor și al saducheilor! (Matei 16:11) Omul deține atâta Adevăr câtă Iubire dăruie. |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| spalam miercurea si vinerea? | steliana-steli | Postul | 2 | 12.08.2011 12:18:29 |
| Copiii nascuti prematur trebuie botezati si preotul trebuie chemat | spre_rasarit | Botezul | 3 | 08.04.2011 20:23:54 |
| Oare de ce? | romi2000 | Din Vechiul Testament | 10 | 02.06.2010 15:00:43 |
| oare.. | ioanhodean | Mari Duhovnici si predicile lor | 10 | 22.07.2008 12:32:27 |
|
|