![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
oh.. polemos..
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
PS: Astept cartea, capitolul si versetul unde scrie in Biblie ca Iisus Hristos este arhanghelul Mihail. Doamne ajuta! Last edited by stefan florin; 18.01.2012 at 22:15:02. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De ce ne-ar interesa pe noi astfel de probleme? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Numele ebraic Mihail prin traducere devine o întrebare semnificativa care suna astfel: 'Cine este asemenea lui Dumnezeu?' La aceasta întrebare Sfînta Scriptura nu are decît un singur raspuns: Mihail care este Capetenia ostirilor ceresti este însusi Iisus Christos Fiul lui Dumnezeu, Cel deopotriva cu Tatal. " ![]() http://apocalipsa.intercer.net/article.php?id=82 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Uite aici alt citat din Iosua Navi cap 5 :
Aflându-se însă Iosua aproape de Ierihon, a căutat cu ochii săi și iată stătea înaintea lui un om; acela avea în mână o sabie goală. Și apropiindu-se Iosua de dânsul, i-a zis: "De-ai noștri ești sau ești dintre dușmanii noștri?" Iar acela a răspuns: "Eu sunt căpetenia oștirii Domnului și am venit acum!" Atunci Iosua a căzut cu fala la pământ, s-a închinat și a zis către acela: "Stăpâne, ce poruncești slugii tale?" Culmea e ca Biblia Cornilescu zici ca-i scrisa de adventisti : "El a răspuns: „Nu, ci Eu sunt Căpetenia oștirii Domnului, și acum am venit.” Iosua s-a aruncat cu fața la pământ, s-a închinat și I-a zis: „Ce spune Domnul meu robului Său?” ![]() 99 ce intelegi de aici? Arhanghelul e Iisus sau nu ? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Dacă a dispărut și această fragilă linie de demarcație, eu nu mai pot să adaug nimic... poate o vor restabili coreligionarii tăi...
Citat:
Au existat manuscrise originale ale Scripturii, Scriptura nu este o plăsmuire a clerului din creștinismul primitiv - așa cum ar putea cineva înțelege din cuvintele tale, iar Providența Divină manifestată în prezervarea manuscriselor existente s-ar putea ca în viitor să scoată la iveală exemplare și mai vechi ale Scripturii. Deja s-au descoperit fragmente din "perioada martorilor" și n-ar fi exclus să asistăm la descoperiri epocale de genul sulurilor de la Marea Moartă. Ești dotat, inteligent, nu înțeleg de ce faci aceste eforturi în a ne dovedi un minuscul caracter, ar trebui să fi mult mai natural... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dacă Hristos este Atotputernic (și este!), de ce mai are nevoie de colaborarea creștinilor în evanghelizarea acestei lumi? De data aceasta nu trebuie să-mi răspunzi, este doar o întrebare retorică ajutătoare. |
|
|||
|
|||
![]()
Intervenția dumneavoastră intempestivă dovedește cu totul altceva.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Invataturi adventiste incredibile, partea a II-a | Erethorn | Secte si culte | 88 | 17.11.2019 08:20:07 |
Acuzatii incredibile impotriva IPS Bartolomeu Anania | andrei_im | Stiri, actualitati, anunturi | 87 | 10.04.2014 21:10:48 |
De ce multe persoane devin celebre, cunoscute in lume numai dupa moartea lor? | Bast-et | Generalitati | 9 | 21.09.2010 12:54:49 |
Despre ziua de sabat a adventistilor | Iustin32 | Secte si culte | 747 | 04.06.2009 15:32:12 |
|