![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Vă rog frumos, nu confundați pe sfinții apostoli inspirați de Spiritul Sfânt în scrierea Noului Testament cu clericii propovăduitori ai ”nemuririi” sufletului și păzirii duminicii și pe care vreți acum să mi-i prezentați demni de ascultat. Când ei propovăduiesc lucruri contrare Cuvântului lui Dumnezeu, numai reprezentanții lui Hristos pe pământ nu sunt! Nu spun mai mult ce sunt... Domnul să aibă milă de ei! |
|
||||
|
||||
![]()
prietene ma faci sa rad! La cine se refera Pavel in acest verset? La Hristos sau la Dumnezeu Tatal? Pai cum adica: "... pe Care nu L-a văzut nimeni dintre oameni, nici nu poate să-L vadă..."? Sa inteleg din acest verset ca NIMENI NU L-A VAZUT PE IISUS? Chiar si dupa inaltare, Stefan pe cine a vazut de-a dreapta Tatalui inainte de a muri? Nu cumva versetul acesta se refera la altcineva? Doamne ajuta!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Și strigau cu glas mare și ziceau: Până când, Stăpâne sfinte și adevărate, nu vei judeca și nu vei răzbuna sângele nostru, față de cei ce locuiesc pe pământ? Apocalipsa 6:9-10 |
|
|||
|
|||
![]()
Vă văd în fiecare zi. Practic, altceva nu faceți. Bine, ceea ce e cu adevărat absurd este că, pe de o parte, venerați o carte, iar pe de altă parte, ca fundament al acestei practici, folosiți o interpretare vizibil deformată a celor scrise în acea carte.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Ba pardon, nu mă vedeți și nu mă cunoașteți, dar vă spun eu: niciodată n-am pupat Biblia și n-am aprins candelă înaintea ei, să fie clar!
Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Să știți de la mine că nu trebuie să aprindem lumânări și/sau să pupăm idolul, pentru a fi vinovați de idolatrie. Se poate și altfel, ca de exemplu când substituim autorității instituită verbatim de Dumnezeu ("Cine de voi ascultă...") autoritatea Bibliei, pe care, culmea, tot aceștia au fost chemați să o scrie și să o interpreteze. Last edited by Erethorn; 17.01.2012 at 20:37:35. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre moarte si pomenirea mortilor | AnnaEnache | Intrebari utilizatori | 42 | 13.06.2012 09:43:28 |
SA VORBIM DESPRE URA,PEDEAPSA SI MOARTE. | bitza | Generalitati | 28 | 20.03.2011 02:05:27 |
Despre viata de dupa moarte | georgian_osa | Din Noul Testament | 30 | 14.03.2010 18:49:29 |
Marturii despre moarte | Iustin44 | Generalitati | 14 | 31.03.2009 23:59:56 |
despre randuielile de la moarte cuiva si parastase | mara2008 | Generalitati | 1 | 20.05.2008 15:07:31 |
|