![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ceea ce vroiam de fapt nu era sa discut despre martorii lui Iehova. Voiam sa evit total nepotrivita asociere, pe care d-l Erethorn a incercat sa o faca intre adventisti de ziua a saptea si martorii lui Iehova (in scopul de a ne denigra). |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Are dreptate, Erethorn. Chiar dacă dvs. ați umblat pe la martorii lui Iehova, se pare că nu au avut încă încredere în dvs. să vă spună chiar totul. Acum șase săptămâni discutam, din păcate*, cu un astfel de individ care încerca să mă convingă de identitatea "fără echivoc" dintre Arhanghelul Mihail și Iisus Hristos. (Oricum și printre martori există disensiuni, grupulețe și rătăciți de tot soiul, la fel ca ceilalți vajnici scoborâtori în linie directă din "apostolii americani comis voiajori din secolul I d.Hr."). *Spun "din păcate" fiindcă am renunțat demult să mai port discuții "face to face" cu cei care nu îngenunchează niciodată în fața Creatorului lor în casele lor de rugăciune (Dar într-un fel îi și înțeleg. Ce sentimente de pietate și evlavie ar putea să-ți inducă țambalele și acordeoanele?).
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Asa ca te intreb si eu: UNDE SCRIE IN BIBLIE CA IISUS ESTE ARHANGHELUL MIHAIL? Doamne ajuta! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cum poti sa pui pe aceeasi treapta Necreatul cu creatura? E firesc ca Hristos Domnul sa fie Domn si al ingerilor si deci sa-i conduca, cum la fel de firesc e ca intre ingerii de acelasi fel sa existe unul care sa-i conduc in razboiul nevazut. Deci Mihail e firesc sa conduca ceta ingerilor din care face parte, cum la fel de bine si Domnul poate conduce cetele tuturor ingerilor. Ce rost mai are sa vb de ierarhia ingerilor, cand unii nu merg decat pe dictonul"Solo Scriptura."?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Deci ghici ghicitoarea mea: cine este Comandantul Suprem și Cel asemenea lui Dumnezeu (de fapt, chiar Dumnezeu)? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Logica mea pălește în fața logicii Scripturii, iar Scriptura acordă titlul acesta de Dumnezeu și de Yahweh atât Tatălui, cât și Fiului. Încercând să mă contrazici, nu vei face altceva decât să te apropii periculos de mult de dogmatica martorilor lui Iehova.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Păi nu sunt "Asemenea lui Dumnezeu" ? Păi atunci, de ce n-aș fi Dumnezeu ? E clar că sunt. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
later edit: sper că glumiți Last edited by osutafaraunu; 18.01.2012 at 11:14:35. Motiv: în tip ce scriam răspunsul v-ați editat postarea |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Invataturi adventiste incredibile, partea a II-a | Erethorn | Secte si culte | 88 | 17.11.2019 08:20:07 |
Acuzatii incredibile impotriva IPS Bartolomeu Anania | andrei_im | Stiri, actualitati, anunturi | 87 | 10.04.2014 21:10:48 |
De ce multe persoane devin celebre, cunoscute in lume numai dupa moartea lor? | Bast-et | Generalitati | 9 | 21.09.2010 12:54:49 |
Despre ziua de sabat a adventistilor | Iustin32 | Secte si culte | 747 | 04.06.2009 15:32:12 |
|