![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
La noi in oras se fac o data pe luna slujbe pentru tinerii care doresc sa se casatoreasca. Se citeste acatistul Bunei Vestiri si apoi rugaciuni speciale pentru tinerii aflati in cautarea sotului/sotiei potrivit(e). Dar daca nu gasesti nici o biserica unde sa fac astfel de slujbe, poti sa lasi acatist la manastire in care sa mentionezi special care e scopul rugaciunii tale. Sa-ti lumineze Domnul calea si sa-ti trimita omul pe care-l astepti!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Mănăstirea Mihai Vodă din București , sectorul 5 , strada Sapienței - telefon ( sper că nu s-a schimbat ) :021.410.71.16 . Este una din clădirile cele mai vechi ale Capitalei, ctitorie a lui Mihai Viteazu din anul 1594 . Aici se găsește și icoana Maicii Domnului Făcătoare de Minuni "Hodighitria" ( INDRUMĂTOAREA ) . Aici se citește și Acatistul Bunei Vestiri . Domnul să-ți ajute !
|
||||
|
||||
![]()
Si la biserica Sfantul Mina, din centrul Bucurestiului.
|
|||
|
|||
![]()
Intradevar trebuie sa fii pregatit iar daca tu esti poate nu este celalalt deci iar treb rabdare .
Din cite mi-am dat seama fie ca ceri lucrare pentru Domnul in viata fie ca nu (dupa cum ai chemare) atunci cind esti pregatit intotdeauna casatoria cu sufletul pereche -de care nu au chiar toti parte- te apropie de Dumnezeu , macar si de trairea mai adinca de la sine a Legii firii. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Numai bine! |
|
||||
|
||||
![]()
Am spus ca sunt impotriva semnelor in general. Si totusi de data asta am sa iti dau sfatul sa verifici care e ziua de cinstire a icoanei respective. :)
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Aaa. daca te referi la aparitia unui semn dupa sarutarea Sfintei Icoane, nu te gandi ca se va indeplini pe loc dorinata mea imediat, am incredere ca ma va ajuta in rugaciunile mele Last edited by carmen1980; 22.01.2012 at 01:48:11. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Suflet Románesc-Suflet Crestinesc | C-tin | Generalitati | 27 | 11.10.2017 16:07:48 |
Sufletul pereche | Costica Dima | Generalitati | 69 | 26.10.2013 04:42:28 |
Un suflet trist... | ladyanda | Generalitati | 82 | 26.03.2011 00:31:26 |
suflet gol | diador | Generalitati | 18 | 28.09.2009 18:30:07 |
Exista suflet pereche? | mehiel | Nunta | 16 | 24.10.2008 22:50:10 |
|