![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
bun,dupa legile economiei de piata mori de foame oricum fara loc de munca.faza e ca nu o duci prea bine nici cu el.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
da stiu! din pacate nu am ca m-as duce sa-l muncesc.
|
|||
|
|||
![]()
As dori sa I'll intreb pe fanul lui base ce cauta unii membri din galeria dinamo vazuti printre huligani in UNPR,care e tot portocaliu?
Sper sa nu te superi.eu nu am ceva cu austeritatea asta,am ceva cu austeritatea adresata numai unora,in conditiile in care altii devin multimilionari in euro..nici cu base nu am avut nimic..prima data l_am votat..dar in prezent lucrurile s-au schimbat mult prea tare..si nu vorbesc de criza..ci de faptul ca ei,in aceste momente de foame,au indesat mana si mai tare in sac.si fratilor..NU SE MAI SATURA.. Sunt atatea fraude atat de vizibile,atat de grosolane,atat de lacome,atatea chestii care ingradesc libertatea..nu se poate sa nu iti pui un semn de intrebare! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
ce banci , si ce privatizari frauduloase au facut astia, inafara ca isi baga la inchisoare proprii colegi de partid(primarul din cluj,..etc...), pe cand ailalti nu stiau cum sa se apere intre ei(cazu bivloaru,cand tot psd-ul a mers cu el la tribunal sa-l apere..etc)!!! fiind de acord ca politicienii sunt imperfecti moral,si nu exista vreunul sa nu isi bage mana in butoiul cu miere, totusi astia si=au bagat doar degetele, pe cand psd-ul, era cu toata mana si cu capu si cu corpul pana la brau ??? deci unii fura mai putin !!! sa recunoastem ! iar politicieni perfecti or fi numai in Rai !!! |
|
||||
|
||||
![]()
Ce ar mai putea privatiza?
|
||||
|
||||
![]()
Asta-i poanta zilei!
|
|||
|
|||
![]()
Cu siguranta citatul asta se refera la faptul ca cine NU VREA sa munceasca..la lene se refera..
|
|
||||
|
||||
![]()
am inteles,dar tot greu e.si cand a zis:,,am devenit un NEAM''(generalizare mai mare se poate?),mi-a sarit tandara.
Every point of view is useful, even those that are wrong - if we can judge why a wrong view was accepted. Last edited by Patrie si Credinta; 16.01.2012 at 22:01:45. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Comunicatul BOR referitor la protestele romanilor | maria32 | Generalitati | 7 | 23.01.2012 01:52:10 |
apropo' de increderea in Dumnezeu si in noi | Mirela0110 | Generalitati | 15 | 11.11.2011 15:45:57 |
Despre pedeapsa capitala ! | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 14 | 20.03.2011 01:47:38 |
Pedeapsa capitala | Dia20_diana | Eutanasia | 82 | 21.01.2011 23:14:24 |
Apropo de conspiratii | The_Fallen | Generalitati | 44 | 22.06.2010 00:42:13 |
|