Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Biserica Ortodoxa Romana

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 16.01.2012, 13:44:12
MariS_'s Avatar
MariS_ MariS_ is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.10.2009
Locație: Religie: creștin
Religia: Ortodox
Implicit De ce il resping oamenii pe Hristos ?

De ce il resping oamenii pe Hristos ?
Nu pot sa raspund in numele altora, o sa raspund in numele meu. L-am respins pe Hristos pentru ca toti cei care au incercat sa mi-L prezinte au facut-o la modul rational si superficial (adica nu simteam deloc ca ei traiesc ceea ce afirmau). Cand Dumnezeu mi-a scos in cale pe cineva care Il si purta in el insusi pe Hristos, atunci mi S-a revelat intai ca iubire, ca o revarsare a unui ocean de dragoste, din care o picatura subzista si in inima mea. Acea mica picatura din inima mea a recunoscut dintr-odata oceanul mama si a dorit contopirea cu el. Abia apoi L-am perceput si rational.
Har, smerenie si jertfa de sine.

Edit: sa nu se inteleaga ca as spune ca toti cei care incearca sa convinga pe cineva sa-L primeasca pe Hristos, nu sunt si traitori. Nu, nu asta spun. Sunt si dintre acestia multi traitori dar ei nu alearga dupa om ca sa-l convinga. De obicei se intampla invers, unul care nu-l traieste pe Hristos alearga sa-L "serveasca" altuia, iar cel care Il traieste nu-si pune problema sa convinga, ci sa Il prezinte pe Hristos prin viata sa. E un paradox si aici.
Cum nu înțelegeți că nu despre pâini v-am zis? Ci feriți-vă de aluatul fariseilor și al saducheilor! (Matei 16:11)
Omul deține atâta Adevăr câtă Iubire dăruie.

Last edited by MariS_; 16.01.2012 at 14:32:56.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Hristos S-a nascut pentru toti oamenii! laurastifter Alte Religii 24 05.04.2013 14:10:48
oamenii - omenirea dobrin7m Generalitati 14 06.01.2013 22:44:14
"Lui Hristos ii plac oamenii delicati" VladCat Generalitati 80 19.06.2012 08:23:48
Despre iubirea pentru Hristos-D, in si cu Hristos! alecsandru Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 3 05.11.2009 02:45:24
Evolueaza oamenii mai repede? Chupacabra Generalitati 10 14.12.2007 12:20:26