![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Imi pare rau, dar genul asta de atitudine fatis impotriva Lui Dumnezeu din partea cuiva care de declara crestin nu e potrivita. Si in nici un caz pe tonul asta. PS: Am cautat acum postarile tale anterioare. M-am lamurit. Sa stii ca nu se argumenateaza credinta. Nici nu se invata. E vorba de vointa si rugaciune.
Preasfântă Născătoare de Dumnezeu, mântuiește-ne pe noi. Last edited by Lucian008; 14.01.2012 at 23:52:22. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Esti revoltat pe Dumnezeu iar altii sunt revoltati de tonul si exprimarea pe care o folosesti,intelegi?
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre poporul Khazar | Evreulcelales | Generalitati | 36 | 23.07.2013 18:17:00 |
Poporul Ales este superior inclusiv ontologic. | Theodor_de_Mopsuestia | Iudaismul | 48 | 28.02.2013 11:28:57 |
Israel-poporul ales | piticul96 | Reguli generale de utilizare a forumului | 45 | 12.06.2012 17:33:05 |
Stalin si poporul rus... | Florin-Ionut | Arta bisericeasca in general | 9 | 27.08.2011 10:03:33 |
POPOR ALES, IUDEOMASONERIE SI IUDEOCOMUNISM | adelin_antonescu | Iudaismul | 3 | 14.06.2007 19:17:40 |
|