![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
In alta ordine de idei,fiicele nimanui nu ar trebui s-o comita la 16-17 ani,pt ca nu sunt pregatite inca.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iar realitatea asta subiectivă trebuie să o trăiești ca să o înțelegi. Nu se poate vorbi de ea fără să treci prin ea. Așa e orice relație. Inclusiv cea cu Dumnezeu. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cine este omul ca sa isi dea cu parerea ce este normal sau nu la Dumnezeu? Cine poate pretinde ca cunoaste fiinta lui Dumnezeu ca sa ii stabilieasca gradele normalitatea in ceea ce priveste anumite lucruri? Ia spune-mi, enormal sa stai toata ziua intr-un stalp si sa te rogi? Sau e normal sa stai incis intr-o pestera si accesul cu exterior sa fie un gemulet de 20/20? Sau e normal sa umbli descult si cu capul gol iarna, direct pe zapada? Lista poate continua, dar eu ma opresc aici. Cred ca exprimarea cea mai cinstita era"din punctul meu de vedere nu e normal." Citat:
Acum, ca tot vorbim de normalitate, spune-mi tu ce e mai normal: sa traietsi fara legatura conjugala dar sa cresti copiii altuia sau sa triesti in legatura conjugala cu sotul dar sa te feresti de a avea copii, multumindu-te doar cu unu , doi?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Tu plangi pentru ca nu poti schimba realitatea potrivit dorintelor tale. Nici nu stiu daca este vorba de o "majoritate". Eu stiu barbati care m-au ajutat si m-ar ajuta oricand (nici macar nu sunt prietenii mei, ci i-am cunoscut prin sotul meu). Sau chiar barbati cunoscuti intamplator.. tin minte ca o data efectiv m-am "luptat" cu un tanar care vroia sa-mi care el sacosele cu cumparaturi. Si chiar acum doua zile am fost la service auto si m-au ajutat n oameni fara sa-i rog (unul sa-mi monteze scaunul de masina, apoi doi -ca e greu pt barbati sa monteze un scaun, au chemat si un inginer -, altul sa dea un telefon in locul meu etc...). Exista barbati politicosi, amabili, saritori.. trebuie sa li se dea doar o sansa. Din nou, nu te supara pe mine, nu confunda dorintele tale cu realitatea. Si eu as vrea multe lucruri, as vrea sa nu mai existe avorturi, sa nu mai existe atata lipsa de respect pentru viata etc.. dar inteleg ca aceasta este totusi realitatea in care traiesc si nu pot alege in locul altora. Nu are rost sa-ti fie frica! Crezi ca daca se intampla cel mai rau lucru posibil.. sa te insele, banuiesc ca asta este spaima ta. Sau sa nu te iubeasca cu adevarat, ci doar sa profite etc.. Crezi ca se darama cerul? Ca nu o sa mai poti trai? Nu, nu se va intampla nimic, nu cade cerul, vei trai, te vei adapta... Dar nu are rost sa traiesti acum cu astfel de spaime, consumandu-ti energia emotionala in lucruri fanteziste, dezarmandu-te singura in fata realitatii. Last edited by anna21; 13.01.2012 at 00:18:48. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
De ce nu (prea) merg barbatii la biserica? | N.Priceputu | Reguli in Biserica | 113 | 19.11.2012 13:12:39 |
De ce barbatii vor doar aspectul fizic? | AGabriela | Nunta | 151 | 09.11.2012 09:24:09 |
barbatii pot fi fideli unei singure femei? | Jamaica | Nunta | 133 | 10.09.2012 16:06:38 |
|