![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Doamne ajută!
O colegă a noastră de forum, Nicoleta (http://www.crestinortodox.ro/forum/member.php?u=24004), este internată în spital și mâine va fi operată la picior. ![]() Nicoleta Enculescu este studentă la Teologie și profesoară de Limba română. O cunosc personal, fiindu-mi colegă de facultate și pot spune că este o creștină autentică, având dorința sinceră de a-și dedica întreaga viață slujirii lui Hristos. S-o pomenim în rugăciunile noastre, căci are trebuință să-i fim alături prin această lucrare duhovnicească! Dumnezeu să-i dăruiască sănătate și mântuire!
"Duh este Dumnezeu și unde este Duhul Domnului, acolo este libertate." (II Cor3, 17) "Pentru Tine trăiesc, vorbesc și cânt!" (Sf. Grigorie Teologul) "Dați-mi-L pe Hristos și aruncați-mă în iad!" "Acesta este unul dintre motivele pentru care eu cred în creștinism: e o religie pe care n-ai fi putut-o născoci." (C. S. Lewis) Câteva gânduri scrise de mine: http://www.ortodoxiatinerilor.ro/iis...-duhovniceasca |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
Dumnezeu să-i dea sănătate!
|
|||
|
|||
![]()
Un gand bun si o rugaciune pentru Nicoleta.Bunul Dumnezeu sa-i dea sanatate.DOAMNE AJUTA!
|
|
||||
|
||||
![]()
" Preasfintei tale icoane Stapana, cei ce se roaga se invrednicesc de vindecare ( ajut-o si pe Nicoleta sa se faca sanatoasa! ), cei cu nestiinta se inteleptesc iar noi cadem la tine si ne rugam pentru iertarea pacatelor noastre ( si pentru cele ale Nicoletei ), lumineaza sufletele noastre si du rugaciunea catre Fiul Tau pentru iertarea pacatelor noastre.
Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu, miluieste-ne pe noi! si pe Nicoleta! "
|
||||
|
||||
![]()
Dumnezeu sa-i dea sanatate Nicoletei si cele de trebuinta pentru mantuire.
Har, smerenie si jertfa de sine.
Făcutu-ți-s-a ocara ca și lauda, paguba precum câștigul și străinul ca fratele? Cum nu înțelegeți că nu despre pâini v-am zis? Ci feriți-vă de aluatul fariseilor și al saducheilor! (Matei 16:11) Omul deține atâta Adevăr câtă Iubire dăruie. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pentru rugăciunile Sfintei Născătoare de Dumnezeu, Domnul nostru Iisus Hristos s-o ocrotească pe Nicoleta, să-i dăruiască sănătate și să-i împlinească toate cererile cele spre mântuire!
"Duh este Dumnezeu și unde este Duhul Domnului, acolo este libertate." (II Cor3, 17) "Pentru Tine trăiesc, vorbesc și cânt!" (Sf. Grigorie Teologul) "Dați-mi-L pe Hristos și aruncați-mă în iad!" "Acesta este unul dintre motivele pentru care eu cred în creștinism: e o religie pe care n-ai fi putut-o născoci." (C. S. Lewis) Câteva gânduri scrise de mine: http://www.ortodoxiatinerilor.ro/iis...-duhovniceasca |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sa ne rugam pentru cei ce au nevoie | anirod | Stiri, actualitati, anunturi | 4 | 27.08.2014 17:02:12 |
Sa ne rugam pentru Elena | mara2008 | Rugaciuni | 12 | 24.02.2012 19:40:12 |
Sa ne rugam si pentru Teo Trandafir | alt_inceput | Rugaciuni | 84 | 15.03.2011 13:13:05 |
Sa ne rugam pentru Stefan | mara2008 | Slujba inmormantarii | 7 | 08.10.2010 17:07:44 |
Sa ne rugam pentru Catherine | t_a_pirvu | Umanitare | 11 | 31.03.2010 14:08:08 |
|