![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Ce vrei să dovedești cu asta?
Citat:
![]() Cam aceeași confuzie faci și tu, neștiind sigur dacă e vorba de suflet, spirit, duh, fantomă, strigoi, arătare, moroi, etc. Noțiunile acestea îți sunt încă neclare și "aproximative". Corectare: fantasma era în viziunea lor acea apariție, nu duhul. Iar Mântuitorul îi liniștește punându-i să-L pipăie. Un om înviat are carne și oase nu e o fantomă ieșită din mormânt, coborâtă din cer, de pe streașina casei, ori mai știu eu din ce locație fantasma-gorică a Sfintei Tradiții. |
|
|||
|
|||
![]()
Haida măi frate, acum o luăm de la început!?
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
ἴδετε τὰς χεῖράς μου καὶ τοὺς πόδας μου, ὅτι αὐτὸς ἐγώ εἰμι· ψηλαφήσατέ με καὶ ἴδετε, ὅτι πνεῦμα σάρκα καὶ ὀστέα οὐκ ἔχει καθὼς ἐμὲ θεωρεῖτε ἔχοντα. Scrie fantasma (cred ca la noi e tradus nalucire ) atunci cand Iisus mergea pe apa.Aia e ceva diferit.Dar aici eu vad ca scrie pneuma. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
25. Adevărat, adevărat zic vouă, că vine ceasul și acum este, când morții vor auzi glasul Fiului lui Dumnezeu și cei ce vor auzi vor învia. versetele astea nu lasa loc de interpretari. |
|
|||
|
|||
![]()
Mda cred ca amicul 99 a copiat alta pagina.Exista cuvantul fantasma in Biblie dar e folosit atunci cand ucenicii l-au vazut pe Iisus mergand pe apa.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Același termen folosit în Mat.14,26 e folosit și aici: [φάντασμα]/[fantasma] adică arătare, fantasmă, fantomă, stafie, nălucă, nălucire, strigoi, etc. Iată că nu e ceva "diferit". |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre moarte si pomenirea mortilor | AnnaEnache | Intrebari utilizatori | 42 | 13.06.2012 09:43:28 |
SA VORBIM DESPRE URA,PEDEAPSA SI MOARTE. | bitza | Generalitati | 28 | 20.03.2011 02:05:27 |
Despre viata de dupa moarte | georgian_osa | Din Noul Testament | 30 | 14.03.2010 18:49:29 |
Marturii despre moarte | Iustin44 | Generalitati | 14 | 31.03.2009 23:59:56 |
despre randuielile de la moarte cuiva si parastase | mara2008 | Generalitati | 1 | 20.05.2008 15:07:31 |
|