![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
In atentia posesorilor de mobile(mai ales de smartphone):
Ce poti face daca ti se fura telefonul? Trebuie din timp,aflata seria telefonul tau,cum faci asta? Simplu,tasteaza *#06# fara a apasa alte taste si pe ecran va aparea automat seria. Acest cod este unic si este desemnat telefonului tau.Noteaza acest nr si pune-l intr-un loc sigur. In caz ca-ti va fi furat telefonul anunta operatorul tau de telefonie si comunica-i acest cod.Acesta ii permite sa-ti blocheze telefonul(aparatul in sine)iar hotul nu va putea folosi telefonul tau nici daca schimba cartela SIM.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Faptul ca tu cumoeri lucruri care stii ca sunt furate nu este bine. Tu faci cum vrei...mai devreme sau mai tarziu platim.
|
|
|
||||
|
||||
|
Ovidiu,de parca tu nu ai cumparat sau nu ti.ai cumpara un telefon,laptop etc. la mana a doua atata timp cat le gasesti la pret bun,chiar daca nu ai cum sa le stii provenienta. pe praful asta din tara si saracia care e numai pe lucruri noi nu mai dadusem banii,adica pret chiar triplu uneori. Si masina mi.am luat.o de la un tigan,de unde stiu ca nu e furata? Din moment ce nu avea nicio semnatura de la fostul proprietar... Dar stii cum e,pretul face totul.
pacatul e al celui care fura. Last edited by Raoul; 11.01.2012 at 01:14:29. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Ce faci ca sa scapi de ura? | aliscami | Intrebari utilizatori | 20 | 23.04.2012 16:42:48 |
| credeti ca e ok sa faci camera copilului in bucatarie? | fallen | Generalitati | 51 | 22.10.2011 14:08:44 |
| ce faci cand nu mai dai de duhovnic? | onyx235 | Preotul | 10 | 05.09.2009 17:30:23 |
| Dragostea ma face dumnezeu si Tu,o,Dumnezeule te faci om! | ortodox4life | Generalitati | 3 | 08.02.2009 05:49:45 |
|
|