Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 08.01.2012, 18:13:47
simona_fidela simona_fidela is offline
Banned

Data înregistrării: 14.07.2010
Locație: Guildford
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir Vezi mesajul
Eu am și o tehnică foarte practică, cu rezultate de 100 % în alungarea unor asemenea gânduri, numai că înfățișarea ei în mod public mă tem că ar fi smintitoare pentru cineva mai simțitor. Cu dragă inimă, am să v-o înfățișez prin mesaj privat, dacă socotiți că v-ar fi de folos.
Domnule Dragomir, multumesc pentru comentariu. Ma intereseaza tehnica practica de care ati pomenit. Astept mesaj privat cu detalii.
Reply With Quote
Vechi 08.01.2012, 22:38:10
Vladimir-Adrian Vladimir-Adrian is offline
Banned

Data înregistrării: 22.02.2010
Implicit comentariu

1. Dacă tipul respectiv este căsătorit sau are o relație, e una, dacă e singur e altă treabă, poate fi abordat cumva, intrat în vorbă cumva cu el. Dacă însă are pe cineva eu cred că trebuie să începi să te uiți după alți băieți, sunt destui care te pot atrage (vreo 10-15% din oameni sunt singuri, adică fără partener/parteneră), iar cel mai bine ar fi să cauți pe cineva creștin care să fie de acord să se căsătorească cu tine și apoi să faceți sex (cazul ideal), tipul putând fi virgin sau nu.
2. Ceea ce ai tu sunt gânduri legate de sex și iubire, e perfect normal pentru o fecioară care are între 25-30, aceste gânduri apar de pe la 12 ani
3. Cred că trebuie să fii mereu ocupată astfel încât să nu ai o clipă de răgaz și când ajungi în pat să adormi imediat de oboseală. Cred că trebuie să ai și multe cunoștințe și prieteni cu care să te vezi și cu care să nu discuți despre sex și iubire ci despre orice altceva (asta până vei cunoaște pe cineva care să-ți placă și să te placă). Ar fi bine să ai niște pasiuni, niște hobby-uri.
Reply With Quote
Vechi 08.01.2012, 22:50:20
N.Priceputu
Guest

Implicit

Vă rog eu, nu mai folosiți expresia „a face sex”, chiar dacă e pe toate drumurile. Parcă ar fi vorba de un act care se face de unul singur, iubirea nefiind necesară.
E mai frumoasă expresia „a ne iubi”; implică două persoane care se iubesc.
O relație sexuală în care dragostea lipsește îl strică pe om; îl reduce la trup.
Reply With Quote
Răspunde