![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
1. Saftul primit la un asemenea avort este o minciuna a celui care nu crede in Dumnezeu si crede mai mult in stiinta . Stiinta ne-a dat-o Dumnezeu nu ca sa il masuram pe El cu ea deoarece nu poate fi masurat cu nimic , ci ca sa putem stapinii pamintul si sa ne inmultim s.a.m.d. Adevarul este cel din Sf. Canoane , care spun ca pt. nici un motiv si sub nici o forma nu se face un avort. Dumneata unde ai fost atent cind ai citit aceasta idee a mea . Nu te-am deviat de la subiect, asa ai vrut sa pricepi matale ! 2. Pe masura ce intru in postul tau imi dau seama ca in cele din urma ai deviat rau de la subiect : eu nu am spus ca am aceiasi parere cu Cezar , in acest sens nu am scris un cuvint . Am spus ca baza care o citez eu a mai citat-o si Cezar . Pai... unde dai si unde crapa ? 3. In final ma lasi perplex : prin lucrarea lui Hristos la o echografie poate aparea malformatii iar la alta ulterioara sa dispara , sunt numeroase cazurile duhovnicesti asemanatoare citate prin cartile de zidire sufleteasca . Daca nu sti asemenea carti iti recomand eu . Adica nu este nevoie sa mintim facind o recomandare falsa ; ca informezi familia despre ,,ceva" este o atuitudine dar ca recomanzi avortul asta este altceva . Si dupa ce ca se face o minciuna i se pune mot si omucidere. Sti cum se cheama asta ? Calea spre osinda vesnica ! Esti absurd ! Ia vezi mai sus ce i-am raspuns lui Erethron in legatura cu avortul , adica cum este parerea mea despre subiect ! In raspunsul cu adulterul cred personal ca te-ai grabit . Am vrut sa-ti vad intentia sincera sau nu de a comenta subiectul . Voi continua aceasta poveste cu urmatorul final : dar daca intr-un final ea, sotia, gindeste ca si tine si atunci te anunta, pe nepusa masa,ca divorteaza iar din scandalul care se incropeste tu faci accident vascular cerebral fatal ... cum mai este cu adevarul si cum mai este cu minciuna ??? Ia lumineaza-ne ! Acestea sunt parerile mele . Tu daca vrei sa minti ,,putin" facind bine este treaba ta . Ma intreb insa de ce nu esti atit de rivnitor in viata incit sa poti face orice numai sa eviti minciuna ? In rest ... turnul Eifel este in acelasi loc !!!!!!
Credinta dreapta este medicamentul cel mare si cel dintii al mintuirii !- Sf. Maxim Marturisitorul . Last edited by zaharia_2009; 08.01.2012 at 15:40:12. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
e pacat | cristina mioara | Generalitati | 37 | 13.08.2011 19:11:49 |
Sa minti nu e chiar atat de rau | absolutep0wer | Generalitati | 19 | 19.07.2010 12:20:52 |
Postul - inseamna intotdeauna tristete? | sophia | Postul | 8 | 09.12.2009 17:16:41 |
pacat sau nu? | pisi | Generalitati | 34 | 18.06.2008 23:11:07 |
|