![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Deranjant acel "spam" (care continea o intrebare extrem de simpla despre nerespectarea de catre ortodocsi a Catehismului Ortodox). Dar, de-a dreptul jenant este faptul ca nici un ortodox nu a raspuns la acea intrebare foarte simpla. Nu a raspuns nimeni nici macar cu un simplu si de bun simt "nu stiu". Cred ca asta ar trebui sa supere cu adevarat.
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Every point of view is useful, even those that are wrong - if we can judge why a wrong view was accepted. Last edited by Patrie si Credinta; 04.01.2012 at 22:45:14. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Întrebarea cu pricina nu se referea la ținerea sâmbetei.
|
|
|
||||
|
||||
|
stiu unde bate prietenul adventist.La decalog. Doamne ajuta!
|
|
|
|||
|
|||
|
Nici la decalog, ci la învierea morților și așteptarea revenirii Mântuitorului.
|
|
|
|||
|
|||
|
Propun ca frații noștri ortodocși să se calmeze și să asculte de înțeleptul sfat al dlui Lucian încetând cu replicile acestea absurde. Discuția ia deja o turnură periculoasă pentru dânșii căci în curând își vor nega propiul Catehism și Crez (articolul referitor la revenirea lui Hristos și împlinirea făgăduințelor Lui).
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
pe langa asta grasu77 mai are o obsesie cu respectarea sambetei ca zi de odihna. Doamne ajuta!
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Daca nu sintem ecumenisti ce rost are sa discutam cu sectantii? | bmd | Secte si culte | 177 | 08.11.2010 21:20:53 |
| Ignorati | Sf.Asteapta | Generalitati | 5 | 03.05.2010 08:01:32 |
|
|