![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dar aici vorbim despre invataturile si corectitudinea ortodoxiei nu despre practicile diferitilor bezmetici care se declara ortodocsi.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar oare, când se postează un filmuleț cu comportament la fel de aberant din partea unor, să zicem, penticostali (filmulețul cu "muștele"), reacția nu ar trebui să fie aceeași ? Să observăm cu obiectivitate dacă acel comportament este specific penticostalilor, dacă are relevanță în raport cu învățăturile lor, sau dacă erau cumva niște agitați de genul celor pe care îi au toate bisericile, inclusiv cele catolice și ortodoxe ? Sau este suficient să ridiculizăm și să generalizăm, pe considerentul că este un forum ortodox ? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Pe de o parte, pretindeți că nu vorbiți cu mine; ceea ce este din start eronat, pentru că atunci când te exprimi pe un forum public te adresezi, prin definiție, tuturor. Pe de altă parte, deși susțineți sus și tare că nu vreți să vorbiți cu mine, nu aveți nicio problemă în a posta despre mine afirmații de genul "nesimțit, grobian etc.". Probabil vă așteptați ca, în temeiul refuzului dumneavoastră de a dialoga cu mine, dublat de deplina libertate pe care v-o luați în a mă insulta public, eu să mă abțin de la a comenta postările duneavoastră, chiar și atunci când constat că emiteți idei greșite. Vă înșelați. Dar dacă vă încălzește cu ceva, puteți considera că nu mă adresez dumneavoastră în mod special, ca într-un dialog tete-a-tete, ci în principal celorlalți cititori ai forumului. Last edited by Erethorn; 04.01.2012 at 12:14:34. |
|
|||
|
|||
![]()
Păi așa nu mai are niciun farmec meciul! De ce să apelezi la partea rațională lovind la cap? E mai bărbătește să dai sub centură...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Avem și autosuficiență, avem și dispreț, avem și condescendență, avem și înjurături ca la ușa cortului (chiar dacă le consider mai oneste și mai sincere decât pe celelalte) și uităm că, în discursul unui creștin mai mult decât oriunde altundeva, "tonul face muzica"; iar tonul este mai tot timpul o reflexie a caracterului. Apropo, ca să nu se înțeleagă greșit postarea mea, țin să menționez că numai catolicii de pe forum sunt perfecți. |
|
||||
|
||||
![]()
se pare ca threadul asta a iesit pe invers,caci eu sincer sunt de partea catolicilor si a penticostalilor decat a anumitor utilizatori care se simt persecutati de eterortodocsi.
|
|||
|
|||
![]()
Stiu conceptia ta si de partea cui esti, ai mai afirmat asta. Din cauza asta nu prea se schimba nimic pentru ca apare cate un user care e foarte multumit desi nu [rea stie despre ce e vorba. Te-am vazut doar in ultimele zile discutand cu useri catolici, te rog de acum sa discuti tu cu ei sau cu penticostalul.
|
|
|||
|
|||
![]()
oare pun paie pe foc? nu vreau asta...
aici era acea tematica, unde discutau aproape numai non-ortodocsi: http://www.crestinortodox.ro/forum/s...090#post374090 dar: in tot raul e si un bine, nu uitati asta... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
A mai deschis cineva un topic acum vreun an... "Nu mai raspundeti sectantilor" sau ceva de genul... A avut un numar foarte mare de postari si a devenit un loc de discutii aprinse intre ortodocsi si neortodocsi. :) Se zice ca de multe ori te intalnesti exact cu lucrurile de care fugi. Sau, de ce ti-e frica nu scapi. Solutia ar fi sa scapi de frica prin increderea in Hristos. In mana Lui nu ti se poate intampla nici un rau, indiferent cati sectanti te-ar ataca. Si cu ocazia aceasta vei si invata cum sa vorbesti cu sectantii ca sa nu mai fii (contra)atacat de ei.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 Last edited by Doriana; 05.01.2012 at 20:40:28. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Daca nu sintem ecumenisti ce rost are sa discutam cu sectantii? | bmd | Secte si culte | 177 | 08.11.2010 20:20:53 |
Ignorati | Sf.Asteapta | Generalitati | 5 | 03.05.2010 07:01:32 |
|