![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Pai cine poate sti cu siguranta adevarul ?
Are cineva darul deosebirii adevarului? Sau macar un fel de intuitie un simt al inimii sa simta intotdeauna cind cineva minte? |
|
|
||||
|
||||
|
credinta ortodoxa are 2000 de ani nu a aparut ca sectele dupa razboi.voi nici nu va puteti numii crestinii,cine va spune acest lucru greseste.adevaratii ortodocsi nu isi vand sufletul pt bunuri materiale: caramizi,foi de tabla si niste amarate de hainute trimise din occident
|
|
|
|||
|
|||
|
Și Burebista era ortodox.
Domnule, eu înțeleg că protocronismul e boală grea care produce idei sucite, dar nu mi-am imaginat că afectează și matematicile elementare, alea predate în clasa I-a..... |
|
|
||||
|
||||
|
doar fratisu
Last edited by gdf-fdc; 03.01.2012 at 22:01:36. |
|
|
|||
|
|||
|
Adică Dece Baal!
|
|
|
||||
|
||||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
te rog tare mult sa iti respecti stramosii,sunt neamurile tale,sau nu esti roman?.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Doi la mână, niciunul dintre noi nu poate dovedi că este "român" de mai mult de, să zicem, 4 sau 5 generații (caz super fericit), și că strămoșul său, sau mai mulți strămoși, de acum 1000 de ani nu a venit de pe undeva din afara actualului teritoriu al României. Iar a susține că "românii sunt ortodocși de 2000 de ani" nu este respect, ci lipsă de respect pentru istorie în general (poporul român nu există de 2000 de ani), și pentru istoria Bisericii în special, pentru că nici Biserica nu există de 2000 de ani. |
|
|
|||
|
|||
|
Să iertați boierule, dar eu nu sunt Darie și nici nu sunt de pe dealurile Deliormanului, dar dacă-ți face plăcere poți să-mi spui Ion (fratele lui Darie,"frati-miu Ion adventistu'").
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| biserica catolica versus biserica ortodoxa | sovidiu | Biserica Romano-Catolica | 36 | 09.06.2013 00:58:51 |
| Cand au plecat apostolii sa predice | calandrin | Din Noul Testament | 0 | 20.11.2009 10:16:57 |
| Vinul si Biserica ortodoxa | LapetiteMoc | Generalitati | 15 | 03.10.2009 00:26:05 |
| Biserica ortodoxa siriana | dmb | Despre Biserica Ortodoxa in general | 18 | 17.01.2009 23:58:33 |
|
|