![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Sufletul care păcătuiește, acela va muri." (Ezechiel 18,4) Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar am vrut sa aflu parerea ta .Uite Iisus ne spune :" God is a Spirit: and they that worship him must worship him in spirit and in truth. " Sau pe romaneste : Duh este Dumnezeu și cei ce I se închină trebuie să i se închine în duh și în adevăr. Are Dumnezeu trup ? Au ingerii trup ? Daca Dumnezeu e Duh ce inseamna ca l-a facut pe om "dupa Chipul si Asemanarea Lui " ? De ce oamenii spuneau ca trupul e templul Duhului Sfant ? " Nu știți că trupul vostru este Templul Duhului Sfânt care locuiește în voi și pe care L-ați primit de la Dumnezeu? Și că voi nu sunteți ai voștri? " .Sau altii compara trupul cu Cortul ? Ne asemanam lui Dumnezeu la trup sau la ce este interior ? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Acum dovedește-mi și tu clar, textual că "sufletul e nemuritor". De parcă ar mai fi nevoie... eu spun că nici nu mai are rost odată ce ai recunoscut că e muritor... dar dacă insiști că totuși e "nemuritor" (1+1= ∞), aștept versetul.... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Adica tu ce vrei sa-ti spun ca nici Dumnezeu nu poate distruge un suflet ? Sufletul dreptilor e nemuritor pentru ca Dumnezeu e drept si el a promis ca dreptul va trai si nu va muri nu pentru ca nu il poate distruge. Hai explica-mi tu cum e cu Dumnezeu .Are trup sau nu ? Ca asta poate raspunde la multe intrebari .Deci daca are trup dovedeste cu biblia ,daca nu explica-mi ce inseamna ca omul a fost creat dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu . |
|
|||||
|
|||||
![]() Citat:
Că cel pocăit va trăi și nu va muri asta e altă problemă... nu scrie acolo când va tră și când nu va muri. Scrie în schimb în alte locuri. Că va trăi după înviere și nu va [mai] muri în fericirea Raiului. Citat:
Citat:
Citat:
![]() Citat:
Eu am fost fair cu tine... acum fi bun și răspunde la întrebarea esențială pentru acest topic... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Pai daca Dumnezeu nu are nevoie de un trup pentru ca Dumnezeu e Duh de ce atunci nu intelegi exact ce spune Petru cand spune ca Iisus mort fiind cu trupul dar viu fiind in Duh a fost si a propavaduit duhurilor din inchisoare ? Si ca "Caci tocmai in vederea aceasta a fost vestita Evanghelia si celor morti,pentruca sa fie judecati ca oameni in trup,dar sa traiasca dupa Dumnezeu in duh " Ce sant eu de vina ca nu intelegi ? Uite aici din Faptele Apostolilor cap 2 : Căci David zice despre El: „Eu aveam totdeauna pe Domnul înaintea mea, pentru că El este la dreapta mea, ca să nu mă clatin" De aceea, mi se bucură inima și mi se înveselește limba; chiar și trupul mi se va odihni în nădejde: căci nu-mi vei lăsa sufletul în Locuința morților și nu vei îngădui ca sfântul Tău să vadă putrezirea. Si mai jos scrie : "despre învierea lui Hristos a prorocit și a vorbit el, când a zis că sufletul Lui nu va fi lăsat în Locuința morților și trupul Lui nu va vedea putrezirea. " Deci ce se afla in locuinta mortilor ? Trupul + suflarea de viata ? |
|
|||
|
|||
![]()
Nu o să mă acuze. În schimb te acuz pe tine că ai fost necinstit. Am fost de bună credință și ți-am răspuns la o mulțime de întrebări offtopic, iar tu nu mi-ai răspuns la singura întrebare ce conta. Felicitări, tocmai ai intrat pe lista în capul căreia stă doctor Faustus!
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre moarte si pomenirea mortilor | AnnaEnache | Intrebari utilizatori | 42 | 13.06.2012 09:43:28 |
SA VORBIM DESPRE URA,PEDEAPSA SI MOARTE. | bitza | Generalitati | 28 | 20.03.2011 02:05:27 |
Despre viata de dupa moarte | georgian_osa | Din Noul Testament | 30 | 14.03.2010 18:49:29 |
Marturii despre moarte | Iustin44 | Generalitati | 14 | 31.03.2009 23:59:56 |
despre randuielile de la moarte cuiva si parastase | mara2008 | Generalitati | 1 | 20.05.2008 15:07:31 |
|