![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Revelionul acesta este o situație specială pentru noi toți și pentru mine personal.
Pentru noi toți, deoarece 1 ianuarie cade în sfântă zi de Duminică, zi de obligație. Pentru mine personal, fiindcă este hramul bisericii mele, Sf Vasile cel Mare de pe str. Polonă. La cumpăna dintre ani va fi miezonoptică. Iar dimineața de 1, la ora 11, începe Sf Liturghie arhierească de hram, după care se lasă cu agapă frățească. Adică trebuie să fiu alături de cei din parohia mea la rău, și la bine nu ? Nu-i așa că ar însemna să fiu cam tolomac, pentru ca exact de hram să lipsesc ? Sfinte Vasile, mare ierarh și învățător al Bisericii, ajută-mă să fiu prezent la masa la care tu ești, acum și, mai ales, în veci !
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| moliftele sf Vasile cel Mare | The_Fallen | Rugaciuni | 93 | 16.03.2014 17:25:47 |
| Moliftele Sf. Vasile citite in noaptea de revelion | sagetuta | Generalitati | 20 | 02.01.2013 21:05:52 |
| Moliftele Sfantului Vasile Cel Mare | Templier Knight | Sfinti Parinti (Patrologie) | 12 | 27.08.2012 12:53:03 |
| Moliftele sf vasile se pot citi de orice preot? | ingerul_pazitor | Generalitati | 46 | 15.12.2011 18:43:48 |
| Moliftele Sf Vasile | rafella | Generalitati | 6 | 15.07.2010 14:16:52 |
|
|