Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 27.12.2011, 16:53:59
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2006
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de heaven Vezi mesajul
(...)decat sa ti se dea libertatea,pentru ca nu stii ce sa faci cu ea.
Oi fi eu mai prost,mai necopt la minte. Tu esti mai mare,zi-mi deci ce sa fac cu libertatea asta? Acum,in Romania de azi! Ce sa fac?? Zi-le tuturor care au datorii in banci ca nu au avut bani sa-si ia o amarata de garsoniera la periferie,zi-le tuturor care nu au unde sa munceasca,zi-le tuturor nevoiasilor din tara asta. Fa-i si pe ei prosti ca nu au stiut ce sa faca cu libertatea,si ai sa vezi ce raspuns o sa primesti!

Citat:
În prealabil postat de Laura19 Vezi mesajul
Crimele crestinilor de pe vremea comunismului si avorturile de astazi sunt doua chestiuni diferite, din punctul meu de vedere.
Normal ca sunt chestiuni diferite,nici nu am spus altceva. Insa care rau e mai mare?? Eu sunt cu Ceausescu,pe timpul lui au fost incomparabil mai putine avorturi ca in perioana '89 - 2011! Clar! Plus ca erau si oamenii egali. Mai amarati,da cel putin egali! Tot parintele Arsenie Boca spunea ca dupa '89 va veni un rau mai mare,ca nu vrea sa prinda nici un ceas din ce va urma. Drept dovada a trecut la Domnul cu o luna inainte. Daca pe mine nu ma crezi macar ai incredere in parintele.

Citat:
Nu ma crezi, intra pe youtube si cauta documentarul, Dictatura lui Ceausescu parca se numeste.
Nu fii naiva! Orice documentar despre comunism facut de catre un regim democratic NICIODATA nu va privi lucrurile intr-un mod impartial! Niciodata! Asa cum sunt documentarele despre Coreea de Nord! Se exagereaza cu muuult!

Citat:
Nu democratia este de vina ptr numarul de avorturi, ci oamenii.
Da,sigur... Daca e s-o luam asa nici comunismu nu a fost rau,ci oamenii de atunci. In cazul asta de ce criticati regimul??

Citat:
Comunismul nu a fost ceva bun, a fost o pedeapsa ptr necredinta si pacatele romanilor.
Stai sa vezi ce pedepse urmeaza si pentru ce am facut dupa '89! He he...
Si cum poti sa spui ca nu a fost bun comunismul? Ar trebui sa ne fie rusine sa spunem asta! 90% din infrastructura tarii si tot ce avem e de pe vremea comunistilor,facut de ei,si acum zicem ca n-au fost buni?? Pai cine ne-au facut blocurile,podurile,hidrocentralele,termocentralele ,atomocentrala,strazile,caile ferate etc. etc.?? Nu comunistii? Ia faceti un calcul,in ritmul de astazi de a construi o strada,in cati ani am fi avut ce ne-a facut Ceausescu? In 150-200 (asta in cel mai fericit caz!). Ce procent avea populatia urbana inainte de comunism? Ia sa va aud!? Vorbiti fara sa stiti,ridicati in slavi jegurile democratice,pe jidani si masoni! De ei o sa aveti parte!

Citat:
Nici eu nu sunt de acord cu democratia actuala care numai democratie nu este.
Pai vezi...

Citat:
Pe hartie este democratie, in realiate este mai mult un totalitarism modern si mascat. Romania nu mai are Moscova, insa are Bruxelul. Iar asta tot din cauza necredintei oamenilor. Stii vorba aceea: dupa fapta si rasplata.
Bravo,te-ai prins!

Citat:
Ce s-a intamplat in 89 si tata mi-a spus ca a fost mai mult o lovitura de stat. Si el a fost acolo, numai ca in Brasov si mi-a spus ca au fost unele inscenate. Ca au pus difuzoare in direite cladiri si se auzea ca trag cu mitraliera, si armata a tras si ea automat, crezand ca e pericol. Si mi-a mai povestit, ca nu a fost chiara sa cum zic astia la tv si multi au confirmat si s-a si studiat treaba asta.
Bravo,si felicitari tatalui tau! Am subliniat ca sa citeasca toata lumea! A fost lovitura de stat realizata cu sprijin extern! Cine inca mai crede altceva nici nu se merita sa stam de vorba cu el,e pierdere de timp!

Citat:
Apei iliescu era ultimul pe lista de candidati ptr a fi presedinte si a iesit pe primul. Cum? Numai el stie. Apoi in 1994 parca iarasi s-au adunat oamenii in Bucuresti deoarece, comunismul nu a fost inlocuit, ci a fost inlaturat doar Ceausescu.
Chiar,pe jegul de Iliescu de ce nu-l omoara nimeni? Asta spre deosebire de Ceausescu chiar merita! Si nu in '94 a fost,ci in '90! sa intre toata lumea aici:

http://www.youtube.com/watch?v=Shi4Wr5n-pc

Ha ha,de asta nu zice nimeni nimic! Ce frumos au fost rasplatiti tinerii eroi din decembrie '89! I-au prostit atunci,i-au manipulat,si-au dus planul la bun sfarsit cu ajutorul prostiei din capu' lor,si apoi gata... nu au mai dat doi bani pe ei Super!

Citat:
De ce l-au dat jos pe Ceausescu? Pentru ca a platit datoria romanilor si mai si stranses bani in cont. Ori cum sa se infiinteze noua ordina mondiala si sclavia daca Romania era curata si cu buget? Este foarte clara treaba si ce au facut si ce vor sa faca, daca stai sa analizezi si sa citesti istoria, si a romanilor dar si a celorlalti
Felicitari inca o data Laura! Esti tanara si mai inteligenta ca multi batrani ai forumului! Au fost manipulati in '89 si nu s-au trezit nici pana acum,e foarte trist... Ai perfecta dreptate in ceea ce ai scris!

Citat:
Insa acest fapt nu il scuteste pe Ceausescu de relele pe care le-a facut in timpul domniei lui
Bun,dar pe cei care l-au precedat pe el ce anume ii scuteste de raul ce l-au facut??

Citat:
Si nu merita sa moara de Craciun, asta e clar. Putea fi inlaturat si altfel, nu neaparat sa fie omorat si de Craciun. O alta vorba spune: vai de statul care isi omoara conducatorul.
Din nou corect! Deci in '89 oamenii in loc sa se bucure de Nasterea Domnului,ei s-au bucurat si au aplaudat o CRIMA! Oare cum ii vede Dumnezeu pe ei?? Intreb si eu,nu sariti iar cu paru...

Last edited by Raoul; 27.12.2011 at 16:58:05.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Sa ne rugam pentru colega noastra Lilith23 ! Melissa Rugaciuni 74 27.06.2011 19:59:40
Pentru o innoire a Sfantului Botez in Biserica noastra ortodoxa kesarion_breb Biserica Ortodoxa Romana 0 22.07.2010 22:22:06
Pentru Vasilica colega și prietena noastră de pe forum cristiboss56 Umanitare 1 23.06.2009 12:10:02
Semnati pentru libertatea de expresie alexandra28again Generalitati 34 27.01.2009 21:43:27