![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Stiu si eu de el, dar nu prea as vrea deoarece trebuie mult timp
|
|
||||
|
||||
![]()
Nu este mantuire afara de Biserica. Nu ai timp de Dumnezeu, nici El nu va avea timp de tine.
|
||||
|
||||
![]()
Nu vreau sa ma pun pe capul unui preot cu intrebarile mele, as prefera pe yahoo cu cineva care are dorinta
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Daca vrei, in masura in care am timp, poti sa imi trimiti mesaje pe privat. Daca stiu iti raspund, daca nu iti spun ca nu stiu.
|
|||
|
|||
![]()
Cere-o! Si cand vei fi pregatit va aparea acea persoana! Sau citeste cat mai multe carti, aici vei gasi foarte multe raspunsuri!
|
|
||||
|
||||
![]()
am intrebari mai delicate care in carti nu prea le gasesti, doar intimplator poate
Last edited by Sanduu; 21.12.2011 at 22:54:36. |
|
|||
|
|||
![]()
Ai fi uimit...mai cauta si vei gasi! Nu poti primi raspunsurile asa dintr-o data, tb sa ai rabdare! Cand va ingadui bunul dumnezeu vei primi si raspunsurile.
|
|
|||
|
|||
![]()
Intrebari delicate, spre a fi discutate cu un necunoscut de pe internet? de unde stiti ca acel necunoscut va da un raspuns bun? intai trebuie sa cunoasteti bine persoana de la care cereti sfaturi.
|
|
||||
|
||||
![]()
Pt moment am crezut ca vrei sa cauti o persoana ca de genul celor cautati de politie.Chiar ma interesa subiectul caci si eu caut o persoana...
In fine,ceea ce cauti tu se afla aproape,adica la biserica din apropierea casei tale.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]()
Sunt deacord cu acei care îi recomandă acestui user să meargă la biserică. Mântuirea și iertarea păcatelor nu se poate realiza în altă parte decât în biserică prin preotul care mijlocește între penitent și Iisus Hristos care iartă păcatele.
Totuși...Cunosc atâtea persoane care deși merg la biserică, se spovedesc și se împărtășesc dar care nu sunt pe drumul cel bun. Cum aud de un preot care face "minuni" aleargă la acesta să le deschidă cartea sau să le faciliteze rezolvarea unor cerințe lumești. Există o sungură cale dreptă. Dacă nu ți se descoperă acesta prin lecturi sau prin participarea la slujbele bisericii, ori nu ai întâlnit persoane înduhovnicite care să-ți răspundă la miile de întrebări pe care cel care își ia în serioas sufletul și le pune (în mod firesc), atuci poți să te pierzi lesne sau să cazi în deznădejde din cauza ispitelor. Citeam undeva că a fi credincios înseamnă a accepta ceea ce pentru cei care sunt în afara credinției (pentru atei) poate părea nebunie. Dacă va avea înțelepciunea să discute doar cu persoanele care îi vor da răspunsuri duhovnicești în spititul învățăturii Sfinților Părinți, atunci se va folosi. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Recunoasteti persoana | VladCat | Generalitati | 745 | 20.10.2016 17:32:52 |
Ce este o persoana? | florin.oltean75 | Generalitati | 4 | 19.12.2011 13:07:31 |
casatoria cu o persoana nebotezata | alecram | Nunta | 100 | 07.08.2011 03:36:10 |
o scurta ruga pt persoana mea | VladCat | Stiri, actualitati, anunturi | 28 | 22.01.2011 12:51:19 |
|