![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Doamna Doriana, vad in dreptul profilului d-voastra "alta confesiune" si ma intreb, carei confesiuni crestine apartineti? Considerati ca Biblia are rolul de a inchide sau limita accesul la informatie sau de a deschide spre nesfarsit orizontul experientei?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Desigur, cred ca Biblia este un dar nepretuit de la Dumnezeu pentru noi, oamenii. Si nu numai Biblia, ci si unele dintre cartile Sfintilor Parinti. (caci nu am citit prea multe, dar lucrez la asta) De aceea am si intrebat unde se gaseste informatia, as dori sa caut exact la sursa.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Am specificat: nu le-am citit inca. E frumos si normal sa ai o rezerva in a discuta despre lucruri pe care nu le cunosti. Nu ma pot pronunta asupra a ceea ce nu am citit. Dupa ce citesc, va voi putea spune ce parere am. Si nu m-am referit la intreaga Sfanta Traditie, nu am ajuns atat de departe cu studiul, ci numai la scrierile Sfintilor Parinti.
Spuneti: "Normal ca nu exista pacate usoare", dar spuneti ca totusi un om poate fi scos din iad daca a facut numai pacate usoare. Ati putea sa fiti mai clar? Cat de usor poate fi un pacat daca a dus un om in iad? Care sunt aceste pacate usoare?
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
||||
|
||||
![]()
Asa pentru lectura, ar trebui sa va descarcati de pe internet sau sa achizitionati culegerile filocalice (12 vol.) si care sunt selectii din cele mai consistente opere teologice si literatura crestina din perioada in care biserica era inca unita intr-o singura, desi polimorfa, crestinatate.
Last edited by ioanna; 19.12.2011 at 11:11:14. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Gasiti la intrebari, nedumeriri si raspunsuri cate vreti, deci sigur orice problema pe care noi o ridicam acum si-au pus-o si altii inaintea noastra :) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Domnule Lucian, hai sa spunem si asa cum doriti dvs: Accept "intr-o anumita masura" Sfanta Traditie.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 Last edited by Doriana; 19.12.2011 at 11:21:34. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Last edited by ioanna; 19.12.2011 at 11:27:08. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Daca doriti, va adresez urmatoare intrebare: In baza a ce faceti selectia?
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Voi ati adopta un copil? | sophia | Generalitati | 47 | 17.03.2011 16:16:54 |
|