![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Ca si crestin, ar fi trebuit sa dai dovada de onestitate si sa raspunzi la o intrebare clara si simpla (despre Catehismul Ortodox si neaplicarea lui in practica ortodocsilor).
M-am lamurit cu crestinismul tau. Noapte buna. P.S. Crestine, vezi ca folosesti o traudere care falsifica rau de tot (vizibil) versete precum cele din Evrei 4:8 si 9 (lucru foarte usor de demonstrat). Dar, pentru tine oricum nu are importanta. Si asa nu te intereseaza adevarul. Last edited by grasu77; 18.12.2011 at 21:13:14. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
ps: ti-am raspuns direct prin cuvntele mele...si asa pentru cultura ta generala si prin cuvintele Parintelui Galeriu |
|
|||
|
|||
![]()
Tot pentru cultura ta, ca sa vezi cu ce lucrati voi cei care "respectati legea":
"La Mănăstire la Sâmbăta a venit o femeie care era adventistă. Părintele o cunoștea și i-a spus să-și facă cruce. Ea a început o rafală de cuvinte la adresa Sfintei Cruci. Părintele i-a spus din nou să-și facă cruce. Dar ea mai vehement vorbea cuvinte de hulă împotriva Sfintei Cruci. Atunci Părintele a luat crucea și a lovit-o peste gură, spunând:„Arză-te Sfânta Cruce!“. În acel moment femeia a căzut jos ca leșinată. După câteva momente s-a ridicat. În acest timp s-a văzut o dihanie care a trecut pe lângă ea și a dispărut. Toți au rămas încremeniți. Părintele a zis: „Vedeți cine a oprit-o pe femeie să-și facă Sfânta Cruce?“. Primul lucru pe care l-a făcut femeia după ce s-a ridicat a fost Sfânta Cruce." - Alte Marturii despre Parintele Arsenie Boca |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
ps: stiu ca Adevarul doare, nu incerca sa il faci praf...e cam greu |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Scosul la biserica de catre nasi | maria32 | Nunta | 14 | 09.07.2015 16:09:53 |
Versete si pasaje Biblice care v-au impresionat | danyel | Despre Sfanta Scriptura | 70 | 01.02.2015 16:45:29 |
Concurs pentru incepatori (si nu numai) - personaje si fapte biblice | sophia | Despre Biserica Ortodoxa in general | 47 | 10.11.2012 00:16:56 |
Contradictii Biblice | julline | Generalitati | 99 | 08.07.2010 23:24:23 |
Despre betie - referiri biblice | patinina34 | Din Vechiul Testament | 9 | 31.05.2009 01:49:13 |
|