Citat:
În prealabil postat de bairstow
Ma ametesti rau de tot.Sa inteleg ca cultul adventist a fost creat in anul 19..
|
Nu. 18...[63]
Citat:
dar defapt mai exista o biserica crestina si inaintea lor dar si dupa?
|
Există o singură Biserică Creștină fondată de Domnul Iisus Hristos care s-a manifestat pe parcursul istoriei prin mai multe confesiuni.
Citat:
Pai atunci de ce v-ati separat de ei? Inseamna ca biserica adventa fiind formata nu a fost permanenta deci este falsa!
|
Stranie logică! Ar însemna că și Biserica Ortodoxă e una falsă, deoarece și ea a fost "formată" (în veacul al IV-lea, ori în al XI-lea... cum vrei s-o iei).
Citat:
P.s Apelez si la celalalt domn si il intreb: aveati cruci pe biserici inainte de anul 1990? Adventistul a fost evaziv (mereu e a se vedea ultima postare) si a spus ca unele biserici nu au cruci si in acest moment. Dar intrebarea era daca aveau inainte cruce nu daca exista si azi biserici advente fara cruce.
|
Cred că m-am exprimat suficient de clar: cele care au acum cruce, aveau și înainte (iar cele ce n-aveau nu au nici acum). Anul 1990 n-a schimbat nimic în această privință. Vorba sloganului: "
Țineți minte 5 cuvinte- e la fel ca înainte!"
Citat:
P.s 2 miscarea adventa parca am hotarat ca a fost creata de oamenii amagiti de Miler .
|
Din fericire, Istoria nu e condusă și hotărâtă de bairstow, ci de Dumnezeu...
Citat:
P.S 3 White a profetit sfarsitul. Uitati aici:
"Ingerul meu insoțitor mi-a spus 'vremea aproape s-a dus. Pregătiți-vă, fiți gata, pregătiți-vă.' . . . acum aproape că s-a dus vremea . . și ceea ce noi am invățat timp de ani de zile, ei trebuie să invețe in cateva luni." (Scrieri timpurii, p. 64-67).
|
?
Citat:
Ambele profetii scrise de Grasu nu au valabilitate! De exemplu baptisti,penticostali si alte culte neoprotestante se dezic ferm de miscarea ecumenista!
|
Ai hotărât tu că nu au valabilitate? Ai răbdare... profeția e în curs de împlinire. De parcă voi nu vă deziceți "ferm" de mișcarea ecumenistă... și totuși Biserica Ortodoxă o să fie păpată dintr-un hap de mișcarea ecumenică, în ciuda reacției câtorva forumiști antiecumeniști fervenți!