![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||||
|
|||||
|
Logic. Fiecare are parte de și-a ales.
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
După logica ta găunoasă ar însemna că Sarsailă tronează de 1.700/1.000 de ani pe turlele bisericilor ortodoxe... nț nț! |
|
|
|||
|
|||
|
Esti dea dreptul comic. Numai rastalmaciri. Biblia arata clar ca nimeni nu trebuie sa ne amageasca cu privire la ziua Domnului deci voi sunteti nascuti nu dintr-o dezamagire ci amagire. Cum spunea cineva: dezamagirea a venit dupa amagire! Mai clar decat atat nu se poate! Mai si precizeaza: cu nici un chip!
Crucea era un semn de batjocura in ochii vostri si nici nu aveati cruci pe biserici mai documenteaza-te! Aceasta e un lucru bun , rau e cand incerci sa amagesti pe cineva! Nu ma cert cu Miler el a recunoscut ca s-a inselat dar voi ati incercat sa-l luati in biserica voastra! Si daca el a recunoscut ca s-a inselat si a amagit lumea voi nu recunoasteti ca a-ti luat fiinta dintr-o amagire! In continuare e greu de crezut ca mai trebuie sa scriu unui om care sta toata ziua ori neavand ce face ori incercand sa prosteasca lumea dupa dovezile clare care le-am adus. Iisus spune clar : NIMENI SA NU VA AMAGEASCA! |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Citat:
Citat:
Eu nu fac altceva decât să repar parascoveniile debitate de tine tot la a doua frază, pe când tu nu ești altceva decât un amăgit și-un înșelat (cuvinte dragi ție) de propaganda antiadventistă. Și crede-mă, e varianta fericită, altfel ai putea fi numit un mincinos și-un rău intenționat. |
|
|
|||
|
|||
|
Domnule sa zicem ca nu ati profetit sfarsituri (chiar daca White am aratat a profetit asa ceva) dar v-ati creat cultul dintr-o amagire pe fondul unei neascultari a cea ce spune scriptura! Nu pe fondul unei dezamagiri! Dezamagirea a venit dupa! Apoi spui ca biserica voastra a fost infintata in anul 1863 (la baza unei amagiri?!?) dar asta nu inseamna ca inainte nu era o biserica crestina deci biserica crestina a fost biruita?
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Citat:
Prietene, Biserica Creștină e formată din oameni, nu din ziduri, icoane, ogive și chitări! De aceea ar trebui să ne punem serios întrebarea dacă noi (oamenii ce formăm această Biserică - indiferent ce denumire poartă) ne încadrăm în fișa postului de creștini. Și întrebarea aceasta cred că ar trebui să ne dea insomnii... |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
dar, practic, ce a profetit, ne puteti spune? |
|
|
|||
|
|||
|
Ar trebui să vă fac trimitere la scrierile ei. N-o fac. Mai bine fac trimitere la Scriptură, căci sursa principală acolo se găsește...
|
|
|
|||
|
|||
|
Au fost puse in discutie 2 profetii, aici:
http://www.crestinortodox.ro/forum/s...74&postcount=4 |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Last edited by bairstow; 15.12.2011 at 19:24:11. |
|
|
|||
|
|||
|
Tradu, te rog.
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Intrebari pentru adventisti, baptisti si penticostali | Anca-Miha | Secte si culte | 1268 | 12.07.2016 02:44:25 |
| Despre Penticostali, Baptisti, Adventisti | danyel | Secte si culte | 741 | 11.08.2010 22:37:50 |
| Din famila mea multi au trecut la adventisti si la alte secte | beliver | Secte si culte | 145 | 30.04.2010 19:06:16 |
|
|