![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Multumesc! Da, probabil sunt prea nerabdatoare si putin toleranta la incertitudine... Chiar daca nu-l voi afla in secunda urmatoare pe Dumnezeu, as vrea macar sa ies un pic din negura asta a confuziei...Si cred ca spovedania m-ar putea ajuta. Va multumesc pentru raspuns, sunt din Iasi.
|
|
|||
|
|||
![]()
Sunt sigur că în Iași poți găsi mai mulți duhovnici buni. Am o părere deosebită despre preoții moldoveni. Cel mai bine ar fi să mergi la mai multe biserici și să asculți predicile. Dacă cele spuse acolo îți vor merge la inimă... probabil că și ca duhovnic va fi bun.
Deși... am cunoscut și preoți care nu erau strălucitori în cuvânt, în schimb erau buni sfătuitori. |
|
||||
|
||||
![]()
Duhovnicul nu trebuie cautat dupa criteriile noastre. Cand ai o problema de sanatate ce implica o operatie, nu-i spui mediculului chirurg: va rog sa nu taiati mai mult de atat. El taie cat trebuie ca sa-ti redea sanatatea. Asa si cu duhovnicul, daca doresti sa ai parte de sanatate duhovniceasca nu mai pune sub semnul intrebarii: oare m-a inteles, oare ce mi-a spus mi se potriveste?
Sa te rogi pentru gasirea duhovnicului si pentru puterea de a implini sfaturile sale. |
|
|||
|
|||
![]()
Totuși, Costel, între duhovnic și ucenic trebuie să existe o relație, trebuie să fie comunicare. Și se știe că duhovnicul trebuie căutat, cu rugăciune, bineînțeles. Nu-ți poți deschide sufletul în fața cuiva care simți că nu te înțelege. E adevărat că uneori el poate vedea în noi mult mai mult decât vedem noi înșine și să ne spună o vorbă care să ne mire.
Și medicul îl alegi, mai ales dacă ai o boală gravă. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
DUHOVNIC | gherman | Calugarul | 156 | 04.02.2015 17:51:24 |
Duhovnic bun | Lucian_craciunescu | Impartasania (Taina Euharistiei) | 2 | 28.12.2011 16:31:08 |
Parintele Rafail Noica despre cum se merge la duhovnic | VladCat | Pocainta | 4 | 18.12.2011 21:04:49 |
despre duhovnic | Valeria9 | Preotul | 13 | 10.01.2010 19:57:23 |
Duhovnic | pisi | Generalitati | 2 | 24.06.2008 19:14:52 |
|