Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 08.12.2011, 20:16:37
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de nutucutu Vezi mesajul
1. Da. Particele din moastele sfintei Faustina, care a murit in Polonia, se afla la o minastire din Bucuresti. Stiu asta pentru ca parintele nostru paroh aduce aceste moaste la noi in oras pentru a celebra Indurarea Divina.
2.Am mari indoieli ca dumneavoastra ati verificat toate moastele catolice ca sa va dati cu parerea.
3. La moastele catolice nu exista nici paranormali si nici persoane care sa faca incantatii. Sint oameni care se roaga cu credinta si atit. Eu nu am auzit de nici un saman si de nici un vindecator care sa vindece un orb din nastere, sau un paralitic. Prin faptul ca sustineti ca vindecarile de la Lourdes sint de la cel rau afirmati de fapt ca Domnul nu-i iubeste pe oameni si ii lasa in ratacire. Ceea ce e fals, bineinteles. Daca ortodoxia ar fi fost dreapta credinta Domnul nostru i-ar fi trimis pe ortodocsi pina la marginile pamintului, pentru ca EL ii iubeste pe toti oamenii si nu vrea ca nici un suflet sa se piarda. Insa, de pe vremea apostolilor si pina la sfirsitul lumii Domnul i-a trimis si ii va trimite pe ambasadorii Sai sa vesteasca Vestea ce Buna. Acestia au fost si sint misionarii catolici. Acum ii avem si pe misionarii greco-catolici, iar in viitor sper ca acestora sa li se alature si misionarii ortodocsi.
mda...pana la marginile lumii au ajuns si Martorii lui Iehova care predica tot vestea cea buna...a regatului lui Iehova. Au ajuns si si-au deschis filiale in foarte multe tari de pe toate continentele. Si astia sunt ambasadorii lui Dumnezeu? Daca asta e criteriul dupa care sunt recunoscuti adevaratii crestini...no comment! Doamne ajuta!
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Catolicii si Sf Maria Hartford Generalitati 22 19.08.2011 08:36:38
Catolicii de traditie bizantina in SUA PadreCory Biserica Romano-Catolica 87 29.12.2010 12:34:45
Dialogul cu catolicii din Cipru BogdanF2 Generalitati 2 16.11.2009 13:03:37
Cimitirul dorinastoica14 Despre Biserica Ortodoxa in general 6 11.06.2009 13:25:56