Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 03.12.2011, 18:46:27
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Raoul Vezi mesajul
Si Franta o ia pe urmele Marii Britanii:

Franța își retrage personal diplomatic din Iran

Iar legat de Siria:

Declarație de război: "Ne pierdem răbdarea față de regimul sirian", susțin SUA și Turcia

Ciudat ca pana acum nu au intervenit militar in Siria,mai ales ca protestele au inceput de mult,odata cu Libia (sau chiar dinainte) daca nu ma insel.
Siria chiar este o putere. in plus, nu s-au constituit forte militare rebele ca in.cazul Libiei.
si nu in ultimul rand, Siria, din cate stiu eu, nu are rezervele Libiei...
Reply With Quote
Vechi 05.12.2011, 01:23:29
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2006
Religia: Ortodox
Implicit

Hmm... inca o stire interesanta:

Începe războiul? Un avion de spionaj american a fost doborât în Iran
Reply With Quote
Vechi 05.12.2011, 13:37:28
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

Citat:
Daca este reala, trebuie sa ne pun a pe ganduri ...
Reply With Quote
Vechi 06.12.2011, 01:06:27
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Implicit

Este reala. Eu cred ca americanii au facut asta de proba,sa vada cat de prompt reactioneaza Iranul la o eventuala violare a spatiului lor aerian. Se pare ca n-a ajuns decat pana la granita avionul,caci imediat a fost "saltat".
Reply With Quote
Vechi 07.12.2011, 12:31:57
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Implicit

Probabil sunteti la curent cu stirile:

Iranul se pregătește de război

Dar si aici ceva interesant:

Forțele Navale chineze, îndemnate să se pregătească de confruntări armate
Reply With Quote
Vechi 07.12.2011, 13:13:58
Kronos's Avatar
Kronos Kronos is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.06.2011
Implicit

Nu pricep cum unii dintre voi pot susține Iranul în această situație.

The Daily Telegraph scrie că ordinul privind pregătirea de război a fost dat de ayatollahul Ali Khamenei, liderul spiritual iranian, care a cerut tuturor structurilor militare și de securitate să ia măsuri pentru a proteja regimul.

Cum să dețină arma nucleară o țară a cărei conducere încă se bazează destul de mult pe spusele unui dement de acum o mie de ani? Păi dacă ăștia ascultă de lideri spirituali ne putem aștepta la orice din partea lor. La un eventual atac asupra Marii Britanii pentru că i-a deranjat pe guru nu știu ce declarație a premierului britanic. Sau la bombardarea Israelului pe considerente religioase.

De ce să aibă americanii bomba atomică și iranienii nu? Pentru că americanii au un nivel de educație și de cultură cu mult mai ridicat decât primatele orientale (pentru că mulți la stadiul acesta au rămas) care sunt în stare să declanșeze un război pentru că i s-a arătat unuia în vis Mohamed care i-a profețit că vor câștiga.
Reply With Quote
Vechi 07.12.2011, 14:16:22
stefmir stefmir is offline
Member

Data înregistrării: 18.05.2010
Locație: Valahia
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Kronos Vezi mesajul

Cum să dețină arma nucleară o țară a cărei conducere încă se bazează destul de mult pe spusele unui dement de acum o mie de ani? Păi dacă ăștia ascultă de lideri spirituali ne putem aștepta la orice din partea lor. La un eventual atac asupra Marii Britanii pentru că i-a deranjat pe guru nu știu ce declarație a premierului britanic. Sau la bombardarea Israelului pe considerente religioase.
Corect, a sustine Iranul in situatia data, condus de islamisti radicali, este echivalentul sustinerii unui jihad nuclear. Numai declaratiile care le fac sunt suficiente pentru a nu le permite sa detina arme nucleare. Daca pana si presedintele Iranului a spus ca ar "sterge" Israelul de pe harta, pate cineva sa afirme ca e sanatos la cap?
Reply With Quote
Vechi 07.12.2011, 14:26:00
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Nu pricep cum unii dintre voi pot susține Iranul în această situație.
Dar pe cine sa sustin? Pe SUA? Adica jidanii,masonii... ??

Citat:
Păi dacă ăștia ascultă de lideri spirituali ne putem aștepta la orice din partea lor
Mai bine ascultam de liderii masonici? Iluminati,jidani etc.?

Citat:
Sau la bombardarea Israelului pe considerente religioase.
Faza cu "considerentele religioase" e manipulare occidentala. Toata lumea stie de ce sunt in stare jidanii si cate au facut si fac in lumea asta! Normal ca n-ar merita sa traiasca pe pamantul asta,dar noroc ca e Dumnezeu milostiv.

Citat:
De ce să aibă americanii bomba atomică și iranienii nu? Pentru că americanii au un nivel de educație și de cultură cu mult mai ridicat decât primatele orientale
Daca ceea ce au facut in Vietnam,Africa,Yugoslavia,Afganistan,Irak,Libia etc. etc. e rodul educatiei lor atunci imi dau seama care e nivelul educatiei tale

Citat:
În prealabil postat de stefmir Vezi mesajul
Daca pana si presedintele Iranului a spus ca ar "sterge" Israelul de pe harta, pate cineva sa afirme ca e sanatos la cap?
Reply With Quote
Vechi 07.12.2011, 14:28:22
philalex philalex is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.05.2007
Locație: Bucuresti
Implicit

Dar tu ai incredere in americani? au gasit ceva in Irak?...chestii nucleare...samd....vrajeli, vor sa le ia petrolul....dar a zis ca intervine china, daca se baga americanii.....sa nu iasa o alta mare tampenie americaneasca....m-am saturat de prostiile lor...ba ca europa e distrusa economic....ba ca nu stiu ce...dar, daca se baga china, nu o sa inceapa nimic americanii...nu cred ca o sa rada israelul de pe pamant....declaratii doar....

Citat:
În prealabil postat de stefmir Vezi mesajul
Corect, a sustine Iranul in situatia data, condus de islamisti radicali, este echivalentul sustinerii unui jihad nuclear. Numai declaratiile care le fac sunt suficiente pentru a nu le permite sa detina arme nucleare. Daca pana si presedintele Iranului a spus ca ar "sterge" Israelul de pe harta, pate cineva sa afirme ca e sanatos la cap?
Reply With Quote
Vechi 07.12.2011, 14:36:55
Erethorn Erethorn is offline
Banned

Data înregistrării: 28.12.2009
Locație: Timisoara
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
Toata lumea stie de ce sunt in stare jidanii si cate au facut si fac in lumea asta! Normal ca n-ar merita sa traiasca pe pamantul asta,dar noroc ca e Dumnezeu milostiv.
Aveti report post pentru aceasta instigare la ura si, in general, pentru antisemitismul de care dati dovada.

Nu "toata lumea" stie, ci numai unii agitati isi inchipuie ca elucubratiile nascute din ura si invidia lor oarba sunt totuna cu adevarul.

De altfel, va asigur ca Israelul va șterge pe jos cu orice stat pe care îl percepe ca fiind o amenințare directă și serioasă la adresa existenței sale; în speță, nu va permite existența unui Iran înarmat nuclear.

Last edited by Erethorn; 07.12.2011 at 14:42:58.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
este Romania in razboi? iulyaan Generalitati 27 01.03.2011 11:39:09
nu stiu cui sa ma adresez -tatal meu este vetran de razboi mariazet45 Generalitati 2 26.05.2009 16:56:01
Ultima oră : Pentagonul a intrat în alertă ! cristiboss56 Generalitati 5 27.04.2009 09:20:23
Razboi in Georgia Gabri Generalitati 25 18.08.2008 15:50:34