Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 08.07.2011, 13:28:04
speranta1970's Avatar
speranta1970 speranta1970 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 12.04.2009
Locație: brisbane, australia
Religia: Ortodox
Implicit Bicarbonat

Citat:
În prealabil postat de anna21 Vezi mesajul
Am folosit si eu cativa ani, dar nu gasesc ca este grozava.. inca mai caut..
Bicarbonat este cel mai bun pentru curatat dintii, pe cale naturala, SI NU NUMAI: Bicarbonatul este si antiseptic si dezifectant, cu bicarbonat poti scoate pete , se poate curata chiuveta si toaleta, putin bicarbonat intr-o cutie tinut in frigider nu permite mirosurile de mancare sa persiste in frigider.Bicarbonatul scoate si pete de vin daca este aplicat imediat din abundenta fara apa.

Pentru o igiena dentala completa folosesc bicarbonat si dental floss, de cel putin doua ori pe zii.
Vechi 08.07.2011, 15:34:11
Melissa
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de speranta1970 Vezi mesajul
Bicarbonat este cel mai bun pentru curatat dintii, pe cale naturala, SI NU NUMAI: Bicarbonatul este si antiseptic si dezifectant, cu bicarbonat poti scoate pete , se poate curata chiuveta si toaleta, putin bicarbonat intr-o cutie tinut in frigider nu permite mirosurile de mancare sa persiste in frigider.Bicarbonatul scoate si pete de vin daca este aplicat imediat din abundenta fara apa.

Pentru o igiena dentala completa folosesc bicarbonat si dental floss, de cel putin doua ori pe zii.
:-))) ce tare..Cu bicarbonat curatati-va dintii, chiuveta si toaleta!
Reply With Quote
Vechi 08.07.2011, 17:17:52
LapetiteMoc LapetiteMoc is offline
Banned

Data înregistrării: 04.05.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Melissa Vezi mesajul
:-))) ce tare..Cu bicarbonat curatati-va dintii, chiuveta si toaleta!

Toate intr-o propozitie suna haios, dar bicarbonatul chiar face toate aceste minuni!
Reply With Quote
Vechi 08.07.2011, 21:42:12
dorinastoica14
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de LapetiteMoc Vezi mesajul
Toate intr-o propozitie suna haios, dar bicarbonatul chiar face toate aceste minuni!
Și multe altele. Mirosul neplăcut de transpirație poate fi îndepărtat cu bicarbonat dizolvat în apă sau pudrat.
Reply With Quote
Vechi 08.07.2011, 21:54:07
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Implicit

Bicarbonatul mai este recomandat si ciupercilor picioarelor cat si al unghiilor,dar si in tratamentul anti-candida(tot o ciuperca).
Deci...
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote
Vechi 08.07.2011, 22:56:55
Lilith23
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul
Bicarbonatul mai este recomandat si ciupercilor picioarelor cat si al unghiilor,dar si in tratamentul anti-candida(tot o ciuperca).
Deci...
Serios?! Asta nu stiam. Eu l'am folosit pentru albirea dintilor o perioada. Dar si'a facut efectul cam greu, pentru ca sunt fumatoare si bautoare de cafea.
Reply With Quote
Vechi 05.12.2011, 23:53:19
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Implicit Arsenic in sucuri

Arsenic in sucuri, apa, alimente.. (arsenicul din sol provine in special din pesticide).
Datele provin din SUA, dar articolul mi s-a parut interesant (este in engleza):
http://www.consumerreports.org/cro/c...TKEY=AYAHLTH01
Reply With Quote
Vechi 06.12.2011, 00:09:52
Yasmina's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de anna21 Vezi mesajul
Arsenic in sucuri, apa, alimente.. (arsenicul din sol provine in special din pesticide).
Datele provin din SUA, dar articolul mi s-a parut interesant (este in engleza):
http://www.consumerreports.org/cro/c...TKEY=AYAHLTH01
Am vazut in emisiunea Doctorului Oz,se facuse o expertiza de laborator a mai multor sucuri"naturale"din comert iar cel in care se gasea cea mai mare concentratie de arsenic,a fost sucul de mere.
Inutil sa mai spun ca sucul de mere este dat in proportie de appromativ 80% copiilor.Parintii ar trebui sa fie mai responsabili cu astfel de lucruri.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote
Vechi 06.12.2011, 09:04:40
philalex philalex is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.05.2007
Locație: Bucuresti
Implicit

mancati usturoi si ceapa sunt cei mai buni.....in toate...nu mai racesti...te fereste de altele....nu stiu eu de prin 2004 nu prea am mai racit....bine mananc si usturi mult...2 catei pe seara..multumesc Domnului!
Reply With Quote
Vechi 06.12.2011, 16:58:05
Yasmina's Avatar
Senior Member

Implicit

Eu am pretentia ca mananc sanatos si fac si ceva miscare,dar in fiecare an am o gripa sau o raceala.Chiar ieri m-a apucat o raceala grozava,dupa ce mai multi colegi au fost bolnavi.
Am avut pneumonie cand eram de aproape un an si de atunci am ramas sensibila,nu stiu ce sa mai incerc
Se tot aud atatea despre vaccin dar sunt si voci care spun ca este eficace...ce credeti?
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Sa mancam sanatos! Melissa Postul 525 18.09.2024 10:39:24
Cum trebuie sa mancam pentru a fi sanatosi absolutep0wer Generalitati 27 03.04.2015 14:03:44
Mai mancam porc ...sau.. sunsray Spiritualitatea ortodoxa 22 13.12.2011 08:55:36
Care este pozitia BOR fata de persoanele care fac doar cununuia civila? elom Nunta 38 16.08.2011 23:45:58
Otrava din sarea de bucatarie pe masa tuturor romanilor! heaven Generalitati 21 14.11.2010 15:16:41